Fredheim Holm klar for Aalborg

Skrev under fireårskontrakt.

FERDIG I NORSK FOTBALL: Daniel Fredheim Holm er ifølge TV 2 Sporten klar for Aalborg og dansk fotball. Selv vil ikke Fredheim Holm kommentere opplysningene. Foto:  Håkon Mosvold Larsen  / SCANPIX .
FERDIG I NORSK FOTBALL: Daniel Fredheim Holm er ifølge TV 2 Sporten klar for Aalborg og dansk fotball. Selv vil ikke Fredheim Holm kommentere opplysningene. Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Vålerengas Daniel Fredheim Holm er klar for den danske klubben Aalborg, og blir gjenforent med tidligere lagkamerat Kjetil Wæhler. Det melder TV 2 Sporten.

Fredheim Holm ville tidligere i dag ikke bekrefte overgangen til dansk fotball.- Det har jeg ikke noen kommentar til, sier han til Dagbladet.no.

Litt etter kl. 15 bekreftet likevel VIF overgangen på sin hjemmeside, 23-åringen har skrevet under fireårskontrakt med Aalborg.

- Man trenger litt ny motivasjon og komme til nye steder, ikke bare være her man har vært hele livet. Det er hovedgrunnen til at jeg går til Aalborg nå, sier Fredheim Holm til klubbsida.

Snart Bosman VIF-kapteinen hadde bare et halvt år igjen av kontrakten med Vålerenga, og kunne gått vederlagsfritt fra osloklubben etter denne sesongen.

Klubbdirektør Truls Haakonsen har forhandlet for VIF, og bekrefter at overgangssummen preges av at landslagsspilleren bare hadde fem måneder igjen. VIF får ikke mye for den tidligere Skeid-spilleren.- Når spilleren velger å skrive under med en klubb, før vi er i forhandlinger, så blir overgangssummen deretter, sier Haakonsen til Dagbladet.VIF  kommer ikke til å erstatte Fredheim Holm i stallen ved å handle inn en ny spiller.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer