Fredheim Holm på vei til Rosenborg

- Er i Spania nå, bekrefter Aalborg-direktør.

PÅ VEI TILBAKE: Daniel Fredheim Holm skal ta medisinsk test med Rosenborg i dag, skriver VG. Foto: Arnt E. Folvik/Dagbladet
PÅ VEI TILBAKE: Daniel Fredheim Holm skal ta medisinsk test med Rosenborg i dag, skriver VG. Foto: Arnt E. Folvik/DagbladetVis mer

(Dagbladet): Rosenborg ønsker å hente Daniel Fredheim Holm tilbake til Tippeligaen, og spissen kommer til Gran Canaria i dag for å ta den medisinske testen med trønderklubben, skriver VG i dag.

Fredheim Holm har slitt med skader siden han kom til danske Aalborg for halvannet år siden, men RBK skal være klare for å ta sjansen på 25-åringen på en treårskontrakt.

Aalborgs sportsdirektør Lynge Jakobsen bekrefter overfor Dagbladet at Daniel Fredheim Holm er i Spania i dag, men vil ikke kommentere overgangen før den er i boks.

- Jeg kan bekrefte at han er der nede for å snakke med dem, men vil ikke si noe mer før noe eventuelt er i orden, sier Jakobsen.

Etter det VG kjenner til betaler Rosenborg i første omgang mellom en og to millioner kroner for angriperen, en sum som kan øke til det dobbelte avhengig av ulike premisser.

Fredheim Holm har i utgangspunktet to og et halvt år igjen av kontrakten med Aalborg, men den danske klubben skal være interessert i å mimimere det økonomiske tapet ved å la nordmannen reise hjem igjen allerede nå.

Han kostet en mindre sum for danskene da han bare hadde fem måneder igjen av kontrakten med Vålerenga før overgangen i 2009.

Også Aalborgs andre nordmann, Kjetil Wæhler, har vært koblet til en retur til Tippeligaen og Molde tidligere i vinter.

Det har ikke lyktes Dagbladet å oppnå kontakt med Rosenborgs sportsdirektør Erik Hoftun, rådgiver Morten Wivestad eller Daniel Fredheim Holm selv i morgentimene i dag.