Fredheim Holm usikker foran Molde-kampen

Daniel Fredheim Holm var til røntgenundersøkelse i dag.

Forhåpentligvis for Vålerenga, visere bildene en støtskade og ingenting mer. For den unge teknikeren var svært god mot Rosenborg sist, og kan være tungen på vektskålen i kampen om medalje og deltakelse i Royal Leauge. I lørdagens 4-1 seier over trønderen ble Fredheim Holm taklet hardt og landet forkjært på bekkenet.

Røntgenundersøkelse

- Han skulle ta bilde i dag. Foreløpig vet vi ingenting, men håper selvfølgelig det bare dreier seg om en trykkskade. I verste fall må han stå over kampen mot Molde, sier sportslig leder Lars Bohinen i Vålerenga.

- Hva betyr en Daniel Fredheim Holm i form for Vålerenga akkurat nå?

- Han gir oss noe vi ikke hadde før. Daniel er ekstremt bra med ballen og skaper mange farligheter. Men han har ennå mye å gå uten ball, både offensivt og defensivt, sier Bohinen.

Broren også usikker

Broren Thomas Holm, med fortid som proff i Herenveen, har vært fast inventar i rollen som sentral midtbanemann og gjort sine saker svært bra. Også han fikk en smell i leggen mot Rosenborg, og Bohinen legger ikke skjul på at han er en viktig mann for VIF.

- Forhåpentligvis er han i trening igjen om et par dager. Thomas er ikke alltid like synlig, men er inn i mellom outstanding. Han gjør sjelden en dårlig kamp og krever mye av både seg selv og andre, sier Bohinen.

Og framover krever Vålerenga mye av seg selv. Målet er medalje og deltakelse i Royal Leauge, med eller uten brødrene Holm i neste serierunde mot Molde. Per dags dato ligger Vålerenga på tredjeplass.

- Det er viktig at gutta kommer ned på jorda etter Rosenborg-kampen. For vi må prestere godt over tid for å bli et vinnerlag. Molde har kniven mot strupen og det blir ingen lett kamp, sier Bohinen.

<B>SMELL I BEKKENET: Vålerengas supertalent, Daniel Fredheim Holm, fikk en smell i bekkenet mot Rosenborg, og er usikker foran neste kamp mot Molde