Fredheim Holm usikker foran Molde-kampen

Daniel Fredheim Holm var til røntgenundersøkelse i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Forhåpentligvis for Vålerenga, visere bildene en støtskade og ingenting mer. For den unge teknikeren var svært god mot Rosenborg sist, og kan være tungen på vektskålen i kampen om medalje og deltakelse i Royal Leauge. I lørdagens 4-1 seier over trønderen ble Fredheim Holm taklet hardt og landet forkjært på bekkenet.

Røntgenundersøkelse

- Han skulle ta bilde i dag. Foreløpig vet vi ingenting, men håper selvfølgelig det bare dreier seg om en trykkskade. I verste fall må han stå over kampen mot Molde, sier sportslig leder Lars Bohinen i Vålerenga.

- Hva betyr en Daniel Fredheim Holm i form for Vålerenga akkurat nå?

- Han gir oss noe vi ikke hadde før. Daniel er ekstremt bra med ballen og skaper mange farligheter. Men han har ennå mye å gå uten ball, både offensivt og defensivt, sier Bohinen.

Broren også usikker

Broren Thomas Holm, med fortid som proff i Herenveen, har vært fast inventar i rollen som sentral midtbanemann og gjort sine saker svært bra. Også han fikk en smell i leggen mot Rosenborg, og Bohinen legger ikke skjul på at han er en viktig mann for VIF.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer