Fredheim svarer deg om Premier League

Se Canal Plus-kommentatorens gulltips og send inn spørsmål til nettmøte.

DRØMMEJOBBEN? Kenneth Fredheim får betalt for å se fotball. Torsdag svarer han deg i nettmøte. Arkivfoto: Daniel Sannum Lauten
DRØMMEJOBBEN? Kenneth Fredheim får betalt for å se fotball. Torsdag svarer han deg i nettmøte. Arkivfoto: Daniel Sannum Lauten Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Send inn ditt spørsmål nederst i saken!

(Dagbladet.no): Lørdag starter Premier League igjen, og Kenneth Fredheim er på plass i kommentatorbua allerede fra første spark.

Canal Plus-kommentatoren dekker tidligkampen Chelsea - Hull, og Fredheim mistenker at det er ligamesterne han får se hjemme på Stamford Bridge.

- Jeg heller mot Chelsea, men jeg synes det er helt umulig å tippe gullet. Chelsea, Manchester United eller Liverpool vinner, sier Fredheim.

Når han tvinges til å rangere havner likevel Chelsea øverst.

- Det er hips om happ med det tre først. Men jeg synes ikke Chelsea og United ser like sårbare ut som Liverpool. De er mer avhengige av enkeltspillere, Steven Gerrard og Fernando Torres. Det er Liverpools akilleshæl, sier Fredheim.44-åringen har holdt med Arsenal siden han var guttunge, interessen våknet under et opphold i London. Før avspark i år ser han på Arsene Wengers mannskap som outsidere.

- Hvis de får en midtstopper til, og en defensiv midtbanespiller - en ryddehund for Cesc Fabregas, da begynner laget å se balansert ut.

- Hvilket lag blir sesongens overraskelse?- Ut i fra hvordan jeg har tippet toppen, så er det ingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer