Fredriksen signerte treårskontrakt med AaFK

Karl Oskar Fjørtoft blir med som assistent.

 BLIR:  Trond Fredriksen har fått jobben som Aalesund-trener på permanent basis. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
BLIR: Trond Fredriksen har fått jobben som Aalesund-trener på permanent basis. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpixVis mer

Trond Fredriksen har fått jobben som Aalesund-trener på permanent basis. Han har skrevet under på en treårskontrakt med sunnmøringene.

Fredriksen overtok som midlertidig trener i mai, etter at Harald Aabrekk fikk sparken etter ett poeng på de fire første seriekampene. Det har lenge vært ventet at 38-åringen skulle få fortsette som hovedtrener.

Karl Oskar Fjørtoft blir med videre som assistenttrener. Han har skrevet under på en avtale som strekker seg to år framover.

- Jeg har et brennende ønske om suksess. Jeg forventer at spillerne vil jobbe like hardt som meg for hele tiden å bli bedre i alt vi gjør, og så bra at vi kan ta medalje i serien eller et cupgull igjen, sier Fredriksen i en pressemelding fra klubben.

- Vi mener Trond Fredriksen assistert av Karl Oskar Fjørtoft helt klart er en svært god løsning for AaFK, sier klubbens styreleder Reidar Mjelde.

Aalesund møter Mjøndalen borte i serieavslutningen søndag. Mens bruntrøyene har mye å spille for, kan AaFK maksimalt klatre én plass og bli nummer åtte. Det forutsetter at Tromsø slår Bodø/Glimt.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram