Fredriksson freste mot Northug

- Han er helt vill.

Svenske Thobias Fredriksson spurtet inn til annenplass bak Tor Arne Hetland på fredagens sprint. Etterpå advarte han mot Petter Northug.

Northug innrømmet at han gikk sikksakk for å holde «den gale polakken» Janusz Krezelok bak seg på oppløpet. Det klarte han også, men tapte duellen mot Fredriksson. Svensken har ikke noe til overs for allrounderen Northugs måte å kjempe på.

- Northug burde noen snakke med. Han er helt vill, men noen ganger tillater juryen alt, sa Fredriksson etter fredagens sprint.

(NTB)

Din mening: Burde juryen vært strengere med Northug?

GIKK PÅ TRYNET: På nyttårsaften var Petter Northug (helt til venstre) skyld i at både Øystein Pettersen og Thobias Fredriksson falt. Kanskje var det derfor svensken kom med en utblåsning mot Northug etter 2. plassen på sprinten i dag. Foto: REUTERS
GIKK PÅ TRYNET: På nyttårsaften var Petter Northug (helt til venstre) skyld i at både Øystein Pettersen og Thobias Fredriksson falt. Kanskje var det derfor svensken kom med en utblåsning mot Northug etter 2. plassen på sprinten i dag. Foto: REUTERS Vis mer
<B>IDYLL PÅ PALLEN</B>: Men det var før Thobias Fredriksson luftet sin frustrasjon mot Petter Northug.