Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fredrikstad fikk 150 000 i Wehrman-bot

Spilte uten oppholdstillatelse.

KUNNE TRUKKET POENG: Domsutvalget skriver at de var i tvil om straffen for FFKs bruk av Kasey Wehrman (t.h). Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX
KUNNE TRUKKET POENG: Domsutvalget skriver at de var i tvil om straffen for FFKs bruk av Kasey Wehrman (t.h). Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX Vis mer

||| Doms- og sanksjonsutvalget i Norges Fotballforbund har besluttet å ilegge Fredrikstad en bot på 150.000 kroner for bruk av en spiller uten oppholds- og arbeidstillatelse.

Fredrikstad bøtelegges for å ha benyttet Kasey Wehrman, som ikke har vært spilleberettiget for klubben, i de to siste sesongene.

Australieren spilte fire kamper for FFK i 2008, samt 20 kamper i 2009 uten gyldig oppholds- og arbeidstillatelse.

I en pressemelding heter det at utvalget har vært i sterk tvil om hvorvidt en passende sanksjon for den aktuelle overtredelsen vil være poengtrekk.

Det vises til at krav om oppholds- og arbeidstillatelse er et grunnleggende krav som det må kunne forventes at klubber på dette nivået har inngående kjennskap til og oppfølging av.

Men utvalget valgte altså å sanksjonere i form av en bot.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media