Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fredrikstad freder Nordlie

Og direktør Runar Henriksen.

FÅR FORTSETTE: Tom Nordlie kom inn som redningsmann mot slutten av 2009-sesongen, men Fredrikstad rykket ned. Spillerne har ønsket å bli kvitt Nordlie, men ble ikke hørt. 
.
Foto: Terje Bendiksby / Scanpix
FÅR FORTSETTE: Tom Nordlie kom inn som redningsmann mot slutten av 2009-sesongen, men Fredrikstad rykket ned. Spillerne har ønsket å bli kvitt Nordlie, men ble ikke hørt. . Foto: Terje Bendiksby / Scanpix Vis mer

||| (Dagbladet): På en hastepressekonferanse i kveld fortalte ledelsen i Fredrikstad at Tom Nordlie skal lede laget også kommende sesong, melder Fredrikstad Blad. 

- Vi er overbevist om at spillerne nå retter blikket framover, sier styreleder i FFK, Carl- Morten Gjeldnes.

Spillerne felte en hard dom over treneren i sin evaluering etter sesongen. Ifølge lokalavisa var enkelte av spillerne villige til å ta et lønnskutt på opptil 10 prosent for å bli kvitt 47-åringen.

Forsvarsspiller Pål André Czwartek, som er én av fire i spillerutvalget, uttalte følgende til Dagbladet i forrige uke:

- Nordlie har absolutt sine positive sider. Men spillerne har hatt problemer med å takle atferden hans. Han har en lederstil som skaper frykt. Blant annet kan han skjelle ut folk i åpent landskap.

Under spillernes evalueringsmøte skal 14 ha stemt for å kvitte seg med Nordlie. Tre stemte angivelig imot, mens tre stemte blankt.


Dette skal altså ikke ha veid tungt nok for FFK-ledelsen. Nordlie har kontrakt ut 2011.

Selv uttalte han i forrige uke at det var en bevisst strategi å framstå autoritær.

- Med fasiten i hånd så undervurderte vi belastningen spillerne allerede hadde vært gjennom med uro da vi overtok, og i ettertid ser vi at vi kunne brukt enda mer tid på spillergruppa og enkeltspillere for å skape en forståelse for våre kortsiktige metoder, sa treneren.

Også administrerende direktør Runar W. Henriksen har vært i hardt vær i høst, og alt fra supportere til klubbens egne vakter har uttrykt misnøye mot ham.

Men i likhet med Nordlie har også Henriksen backing fra styrene både i Fredrikstad Fotballklubb og FFK ASA.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media