Fredrikstad freder Nordlie

Og direktør Runar Henriksen.

FÅR FORTSETTE: Tom Nordlie kom inn som redningsmann mot slutten av 2009-sesongen, men Fredrikstad rykket ned. Spillerne har ønsket å bli kvitt Nordlie, men ble ikke hørt. 
.
Foto: Terje Bendiksby / Scanpix
FÅR FORTSETTE: Tom Nordlie kom inn som redningsmann mot slutten av 2009-sesongen, men Fredrikstad rykket ned. Spillerne har ønsket å bli kvitt Nordlie, men ble ikke hørt. . Foto: Terje Bendiksby / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): På en hastepressekonferanse i kveld fortalte ledelsen i Fredrikstad at Tom Nordlie skal lede laget også kommende sesong, melder Fredrikstad Blad. 

- Vi er overbevist om at spillerne nå retter blikket framover, sier styreleder i FFK, Carl- Morten Gjeldnes.

Spillerne felte en hard dom over treneren i sin evaluering etter sesongen. Ifølge lokalavisa var enkelte av spillerne villige til å ta et lønnskutt på opptil 10 prosent for å bli kvitt 47-åringen.

Forsvarsspiller Pål André Czwartek, som er én av fire i spillerutvalget, uttalte følgende til Dagbladet i forrige uke: - Nordlie har absolutt sine positive sider. Men spillerne har hatt problemer med å takle atferden hans. Han har en lederstil som skaper frykt. Blant annet kan han skjelle ut folk i åpent landskap.Under spillernes evalueringsmøte skal 14 ha stemt for å kvitte seg med Nordlie. Tre stemte angivelig imot, mens tre stemte blankt. Dette skal altså ikke ha veid tungt nok for FFK-ledelsen. Nordlie har kontrakt ut 2011.

Selv uttalte han i forrige uke at det var en bevisst strategi å framstå autoritær.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer