Fredrikstad må ha fire millioner innen ti dager

FFK-styret snakker om konkurs.

NEDRYKK OG PENGETRØBBEL: Her depper FFK-spillerne under kampen mot Sarpsborg. Nå sliter klubben med penger til friften i adeccoligaen. Foto: Linn Cathrin Olsen/SCANPIX.
NEDRYKK OG PENGETRØBBEL: Her depper FFK-spillerne under kampen mot Sarpsborg. Nå sliter klubben med penger til friften i adeccoligaen. Foto: Linn Cathrin Olsen/SCANPIX. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Fredrikstad Fotballklubb styrte tidligere i desember mot et underskudd på 10-12 millioner kroner.

Nå er situasjonen enda verre for nedykksklubben. Ifølge lokalavisa Fredriksstad Blad trenger ferske millioner innen bare 10 dager.- Den økonomiske situasjonen var og er akutt, og innen 31. desember må vi ha fire millioner kroner, sier FFK-styreleder Arvid Vestvik til avisa.

Styrelederen bekrefter at ordet konkurs er brukt i klubben, men at de fortsatt har god tro på at klubben reddes. Pengebehovet stopper ikke med de fire millionene innen nyttårsaften.

En måned seinere trenger Fredrikstad ytterligere 10 millioner.- Aksjonærene har gitt oss positive signaler på at de vil være med videre, og styret har vurdert det slik at det er grunnlag for fortsatt drift av selskapet, sier Vestvik.

FFK sliter ikke bare økonomisk, også trener Tom Nordlie er under konstant press. Før helgen takket veteranen Pål André Czwartek for seg med et avskjedsbrev der treneren ble hudflettet.

- Jeg forsøkte å få fram svakhetene Nordlie har, og håper vel at brevet kan føre til noe positivt for klubben, og at tingene jeg nevner blir satt mer på dagsorden, sa Czwartek til Dagbladet i går.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer