Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fredrikstad skal presentere «folkets spiller» i pausen

Ifølge lokalavisa er det Andreas Landgren fra Udinese.

FFK-KLAR? Ifølge Fredrikstad Blad er det svenske Andreas Landgren som presenteres som FFKs nye spiller i pausen i kampen mot Brann. Her er han i duell med Mexicos Cesar Villaluz i en privatlandskamp i 2009.Foto: SCANPIX/AP/Marcio Jose Sanchez
FFK-KLAR? Ifølge Fredrikstad Blad er det svenske Andreas Landgren som presenteres som FFKs nye spiller i pausen i kampen mot Brann. Her er han i duell med Mexicos Cesar Villaluz i en privatlandskamp i 2009.Foto: SCANPIX/AP/Marcio Jose Sanchez Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fotballstudio kl. 19: Fredrikstad - Brann.

(Dagbladet): I pausen i kampen mellom Fredrikstad og Brann i kveld vil hjemmelaget presentere sin nyinnkjøpte «folkets spiller», en ervervelse som finansieres av supporterinnsamling, salg av utstyr og liknende.

Ifølge Fredrikstad Blad er det snakk om den svenske midtbanespilleren Andreas Landgren.

22-åringen eies av italienske Udinese, og var på utlån til nederlandske Willem II denne sesongen. Prinsippet i avtalen er det samme som da Christian Gamboa ble hentet som «Folkets spiller»: FFK leier Landgren ut sesongen, og har sikret seg opsjon på kjøp.

- Vi er svært takknemlige for støtten vi fått gjennom «Folkets spiller», uten de midlene så hadde denne overgangen ikke vært mulig. Jeg røper ikke noe om hvem dette er før i pausen i dag. Det eneste jeg kan si er at han er en spiller som passer meget godt inn i måten Fredrikstad FK spiller fotball på, sier sportssjef Joacim Jonsson til fredrikstadfk.no.

Ifølge f-b.no er Andreas Landgren prissatt til rundt 5,5 millioner kroner, og er spilleklar for Fredrikstad fra 5. august.

Kampen mot Brann kan du følge i Dagbladets fotballstudio kl. 19.