Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fredrikstad tar revansj på sarpingene

Sarpsborg 08 vant kvaliken, men taper i Klubben.

NABODUELL: Mye nedtrykte folk bak Tom Freddy Aune og Tom Nordlie sist fredag, men Fredrikstad-folket har foreløpig gjort jobben i Klubben i mitt hjerte.
Foto: Linn Cathrin Olsen / SCANPIX .
NABODUELL: Mye nedtrykte folk bak Tom Freddy Aune og Tom Nordlie sist fredag, men Fredrikstad-folket har foreløpig gjort jobben i Klubben i mitt hjerte. Foto: Linn Cathrin Olsen / SCANPIX . Vis mer

||| • Her kan du stemme på Klubben i ditt hjerte!

(Dagbladet.no): Sarpsborg 08 sjokkerte hele Østfold da de vant på Fredrikstad Stadion og sendte FFK ned i Adecco.

Nå kjemper sarpingene fortsatt for å rykke opp til Tippeligaen, og kanskje er det som gjør at erkerivalen i Plankebyen har tatt initiativet i Klubben i mitt hjerte-avstemminga for spesialidrettslag over 100 medlemmer.

FFK har fått inn nesten dobbelt så mange stemmer som lillebror ved Glomma, når drøye to døgn med stemming er unnagjort.

Kan Sarpsborg likevel stå mot presset som de gjorde på fredag og dra seieren i land til slutt? Stem på din klubb her!

Klubben i mitt hjerte 2009
Lørdag 7. november klokka 00.01 er vi i gang igjen med avstemningen Klubben i mitt hjerte. Som vanlig er det Norges Idrettsforbund og Olympiske Komite, Norsk Tipping, P4 og Dagbladet som inviterer dere til å stemme på favorittklubben.

Denne gangen er avstemningen delt inn i 5 klasser:

Klasse 1:  Fleridrettslag med mer enn 500 medlemmer. Her er førstepremien 100 000 kroner i utstyr, mens andrepremien er på 25 000 kroner.

Klasse 2:  Fleridrettslag med mindre enn 500 medlemmer. Her er førstepremien 75 000 kroner i utstyr, mens andrepremien er på 25 000 kroner.

Klasse 3: Spesialidrettslag med flere enn 100 medlemmer. Her er det 50 000 kroner til vinneren, mens nest beste klubb får 25 000 kroner.

Klasse 4: Spesialidrettslag med færre enn 100 medlemmer. Her er det 25 000 kroner til beste klubb, mens nummer to får 10 000 kroner.

Klasse 5: 
Bedrifts- og studentidrettslag. Vinneren får 25 000 kroner, mens lag nummer to får 10 000 kroner.

Når avstemningen er i gang kan du stemme helt til fredag 20. november klokka 12.

For å få et godt resultat for din klubb gjelder det å være forberedt. Prøv med e-mail, Facebook-sider eller gode, gamle oppslag på klubbhuset. Her setter bare fantasien grenser.

I fjor vant Fram Larvik den største klassen, Siddis fra Stavanger ble best i klasse 2, Rosenborg var mest populær av de store spesialklubbene, mens lille Janus FK, også fra Trondheim, seiret i den minste klassen. 

image: Fredrikstad tar revansj på sarpingene
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media