Freiburg vil teste norsk 17-åring

Ludvigsen anbefalte Løv-Ham-talent.

NORSK SIGNERING I SIKTE? Freiburg-trener Robin Dutt  viste fram to av sommersigneringene, Zvonko Pamic (t.v) og Jan Rosenthal, før seriestart. Foto: EPA/PATRICK SEEGER
NORSK SIGNERING I SIKTE? Freiburg-trener Robin Dutt viste fram to av sommersigneringene, Zvonko Pamic (t.v) og Jan Rosenthal, før seriestart. Foto: EPA/PATRICK SEEGERVis mer

|||Bundesliga-klubben Freiburg vil teste den 17 år gamle Løv-Ham-stopperen Kevin Dure. Det kan føre til at Brann vil kjøpe spilleren nå.

Bergens Tidende skriver at Brann for lengst har vært i dialog med Løv-Ham om å kjøpe guttelandslagsspilleren, men det var ikke meningen at kjøpet skulle realiseres i dette overgangsvinduet.

Nå har Freiburg kommet på banen etter anbefalinger fra Dures agent Per-Ove Ludvigsen. Den tyske klubben har sendt en offisiell henvendelse til Løv-Ham og vil i første omgang ha Dure til Tyskland for å se ham i trening.

Brann innrømmer at klubben ikke har noe mandat til å hindre at Kevin Dure reiser til Tyskland for å vise seg fram.

- Vi har ikke inngått noen avtale med Dure ennå, men vi har vært i en god dialog. Det er opp til Løv-Ham og spilleren om det blir noe treningsopphold i Tyskland, sier daglig leder Roald Bruun-Hanssen i Brann til Bergens Tidende.

(NTB)

AGENT: Tidligere Brann-leder Per Ove Ludvigsen er 17-åringens agent. Foto: Hans A. Vedlog/Dagbladet
AGENT: Tidligere Brann-leder Per Ove Ludvigsen er 17-åringens agent. Foto: Hans A. Vedlog/Dagbladet Vis mer