Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Freidig programleder kysset Kalla - nå er hun syk

(Dagbladet.no): Zlatan Ibrahimovics fikk det meste av oppmerksomheten under den svenske Idrettsgallaen mandag. Kveldens snakkis sto likevel programleder Peter Settman for, da han tok seg friheten å kysse skiyndlingen Charlotte Kalla på munnen.

- Den første reaksjonen var: «Åh skitt, håper jeg ikke blir syk», uttalte Kalla om stuntet fra Settman etterpå.

Nå er det nettopp det som har skjedd.

Kalla har pådratt seg en bakterieinfeksjon, og er satt på en fem dagers penicillinkur. Tour de Ski-vinneren går dermed glipp av verdenscuprennene i Canada og mister muligheten til verdifulle verdenscuppoeng.

- Det er først nå etter touren at jeg har begynt å tenkt på verdenscupen, og det er ganske surt å ikke få dra til Canada. Det er mine to beste disipliner som går der, jaktstart og 10 kilometer skøyting, sier Kalla til TT, ifølge Aftonbladet.

Settman frykter han blir syk

Selv om Kalla trolig ville blitt syk uansett om Settman hadde holdt leppene sine unna, for eksempel er også guttas sammenlagtvinner Lukas Bauer sengeliggende om dagen, er programlederen selvsagt gjort til hovedmistenkt i Sverige.

Selv nekter han å tro at han kan ha forårsaket bakterieinfeksjonen.

BLE TATT PÅ SENGA: Helt uventet ga Idrettsgallaens programleder Peter Settman Charlotte Kalla et kyss på munnen. Nå er hun blitt syk. Her er Kalla på flyplassen i Arlanda etter Tour de Ski-triumfen. Foto: SCANPIX
BLE TATT PÅ SENGA: Helt uventet ga Idrettsgallaens programleder Peter Settman Charlotte Kalla et kyss på munnen. Nå er hun blitt syk. Her er Kalla på flyplassen i Arlanda etter Tour de Ski-triumfen. Foto: SCANPIX Vis mer

- Den har jeg vanskelig for å tenke meg. Men jeg burde naturligvis vært mer forsiktig med hvem jeg kysset på munnen. Tenk om jeg blir syk nå, fleiper han overfor Aftonbladet.

Settman bedyrer at han svært sjelden blir syk og føler seg frisk som en fisk. Men selv om Kalla nå er blitt syk, ville han mer enn gjerne stjålet et kyss fra 20-åringen igjen.

- Hadde jeg fått sjansen igjen hadde jeg tatt den. Men utrolig kjedelig for henne, sier han.

Bakgrunnen for Settmans lille stunt var Kallas avsløring om at hun ladet opp til Tour de Ski med svenskehiten «Köra fort som faen» - som Sennman står bak.

Nå får hun rikelig med tid til å høre på låten framover. Selv går hun langt i å frikjenne Settman.

- Idrettsgallaen gjorde neppe noe fra eller til, sier hun.

image: Freidig programleder kysset Kalla - nå er hun syk
<B>VANT TOUR DE SKI:</B> Charlotte Kalla var en overraskende vinner av Tour de Ski. Seieren førte henne opp til førsteplass i verdenscupsammendraget, men nå mister hun verdifulle poeng.
<B>ANGRER IKKE:</B> Men Peter Settman (i midten) innser at han burde vært mer forsiktig med hvem han kysset. - Tenk om jeg blir syk nå, fleiper han.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media