Frejd berget poeng for Sandnes Ulf

Og gjorde Molde til eneste Tippeliga-lag uten poeng.

Sandnes Ulfs 1-1 mot Haugesund gjør at tittelforsvarer Molde er eneste lag uten poeng i eliteserien så langt. Edier Frejd reddet uavgjort for vertene med et sjeldent mål.

Dermed sikret begge lagene sesongens første poeng på Sandnes stadion. Maic Sema sendte keeper Sean McDermott til galt hjørne og gjorde 0-1 på straffe. Det skjedde etter bare 17 minutters spill.

Dommeren Ken Henry Johansen blåste 11-metersspark etter at et frispark traff armen til en Sandnes-spiller i muren.

I annen omgang var Frejd den eneste som scoret. Han headet inn utligningen etter en corner. Frejd var kompromissløs da han steg til værs og styrte ballen inn.

Det er ikke noen vane. Svensken scoret ikke et eneste mål på 26 seriekamper fra start i fjor.

Tøft Begge lag kjempet knallhardt for et seiersmål mot slutten. Men kvaliteten rakk ikke helt til, og det ebbet ut med 1-1. Det var et greit resultat etter spill og sjanser.

Poengdelingen gjør at gullfavoritt Molde er alene på tabellbunnen med tre strake tap.

UAVGJORT: Oppgjøret mellom Sandnes Ulf og Haugesund endte uavgjort. Det vil si at Molde er det eneste tippeligalaget uten poeng så langt.
Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix
UAVGJORT: Oppgjøret mellom Sandnes Ulf og Haugesund endte uavgjort. Det vil si at Molde er det eneste tippeligalaget uten poeng så langt. Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix Vis mer

Landslagsspiss Alexander Søderlund hadde flere gode muligheter, men maktet ikke å scoret. Han ble byttet ut etter 85 minutter.

Sandnes Ulf står foran en ny beinhard oppgave i neste runde. Søndag venter en tøff bortekamp i Tromsø.

Haugesund fortsetter samme dag med sin tredje bortekamp av like mange mulige. Den skjer mot Hønefoss.

(NTB)