Frekk frisparkvariant senket Zenit på eget gress

Leverkusen vant 2-1.

SEIER: To raske mål av Son Heung-min ga Leverkusen 2-1-seier borte mot Zenit St. Petersburg og sendte det tyske laget et langt stykke mot cupspillet i mesterligaen. Foto: NTB Scanpix
SEIER: To raske mål av Son Heung-min ga Leverkusen 2-1-seier borte mot Zenit St. Petersburg og sendte det tyske laget et langt stykke mot cupspillet i mesterligaen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

To raske mål av Son Heung-min ga Leverkusen 2-1-seier borte mot Zenit St. Petersburg og sendte det tyske laget et langt stykke mot cupspillet i mesterligaen.

Med to kamper igjen å spille er Leverkusen fem poeng foran tredjeplasserte Zenit, og mye skal gå galt om laget ikke skal henge med i turneringen over nyttår.

- Vi var veldig gode i annen omgang og vant fortjent. Alle som spilte i dag gjorde sakene sine bra, sa Leverkusens sportsdirektør Rudi Völler.

Leverkusen har lekket mål i hjemlig serie i høst. 15 baklengsmål er klart mest av lagene på øvre tabellhalvdel, og det er en grunn til at laget tross god målproduksjon sliter med å henge med i toppen.

Zenit hadde en del sjanser i første omgang, den største da Leverkusen-keeper Bernd Leno måtte redde alene med Alexander Kersjakov. En alvorsprat fra trener Roger Schmidt i pausen bidro til at Leverkusen tettet igjen bakover.

Zenit slet med å spille seg til sjanser og måtte våge stadig mer i jakten på en nødvendig scoring. Det straffet seg vel midtveis i annen omgang.

Effektivt Først viste Son fram skuddfoten i det 68. minutt, da han etter et frispark fikk treff fra langt hold og sendte ballen inn i lengste hjørne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer