Frekke sykkeltyver stanset laget til Wiggins

Måtte trekke seg fra ritt i Polen.

STANSET WIGGINS: Med syv av syklene borte, kunne ikke Team Wiggins fortsette rittet i Polen. Her er eier Bradley Wiggins avbildet foran Tour de Yorkshire.
STANSET WIGGINS: Med syv av syklene borte, kunne ikke Team Wiggins fortsette rittet i Polen. Her er eier Bradley Wiggins avbildet foran Tour de Yorkshire. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): Team Wiggins hadde James Knox i klatretrøya, men måtte likevel trekke seg ut av U23-rittet Carpathian Couries Race i Polen.

Årsaken var at laget hadde innbrudd i lagbussen natt til tirsdag.

Ifølge cyclingnews.com ble syv sykler stjålet. Dermed måtte laget trekke seg ut av rittet foran den avsluttende dagen.  Norsk lag rundstjålet Det er slettes ikke uvanlig at frekke tyver slår til mot busser og lastebiler utenfor hotellene.

Norske Coop-Øster Hus mistet utstyr verdt én halv million kroner under et ritt i Italia for tre år siden. Den sesongen opplevde også Garmin-Sharp, RadioShack, Europcar og Synergy Baku å bli frastjålet utstyr.

Under VM i Firenze samme år ble både det danske og det russiske landslaget raidet.

Brøt seg inn i hovedkvarter I 2014 var Italia nok en gang åsted for grovt tyveri.

Først brøt tyver seg inn i Lampre-Meridas hovedkvarter i Usmate Velate. Over 100 sykler og én varebil ble fangsten.

Senere samme år ble Cannondale-lageret i Sesto al Reghena. Da stakk tyvene blant annet av med Peter Sagans nye arbeidsverktøy, og verdier for over 800.000 norske kroner ble formodentlig avkrevd av forsikringsselskapet i ettertid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer