Frekke tyver stjal nye sykler fra norsk OL-deltaker

- Jeg fikk formidlet den tragiske nyheten i dag tidlig .

FREKKE TYVER: Gunn-Rita Dahle Flesjå ble frastjålet to sykler. Foto: Tormod Brenna / Dagbladet
FREKKE TYVER: Gunn-Rita Dahle Flesjå ble frastjålet to sykler. Foto: Tormod Brenna / DagbladetVis mer

(Dagbladet): Syklist Gunn-Rita Dahle Flesjå har i disse dager vært i Italia i forbindelse med den italienske cupen. I den lille byen Nals skjedde det som ikke skal skje.

- Det ble en tøff start i årets første verdenscup i Pietermaritzburg. I natt ble mine to nye Merida sykler stålet fra hotellet i Nals. Ble nummer 4. I dag på Hermida sin sykkel, skriver Gunn-Rita Dahle Flesjå i en pressemelding.

Syklene stod parkert i hotellets vinkjeller, men likevel klarte tyvene å komme seg inn i rommet.

- Jeg fikk formidlet den tragiske nyheten i dag tidlig om at fire av våre sykler var blitt stjålet fra vinkjelleren på hotellet hvor de var låst inne. Skulle ikke være mulig å komme inn dit og da også helt umulig å se at det var sykler i det rommet. Likevel så klarte tyvene å skjære over hengslene på en branndør for å komme inn i kjelleretasjen for så å bryte opp en spesial- lås inn til en meget imponerende vinkjeller (ikke en eneste flaske var borte etter nattens raid), skriver Dahle Flesjå.

To andre hoteller i det samme området hadde også innbrudd og sykkelmiljøet mistenker at det er proffe kriminelle som står bak ugjerningene.