Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Frekt førstestikk til Fenerbahçe

Kampen ble avgjort tre minutter før slutt.

Tyrkiske Fenerbahçe ble innhentet av spanske Sevilla to ganger, men lot seg ikke vippe av pinnen. Tre minutter før full tid sendte Semih Sentürk laget til himmels.

3-2-seieren på hjemmebane betyr at tyrkerne har et brukbart utgangspunkt mot spanierne foran returoppgjøret på utebane.

Lett blir det likevel ikke ettersom Sevilla maktet å score to ganger på bortebane. Det betyr at de går til kvartfinale med 1-0- eller 2-1-seier på hjemmebane.

Fenerbahçe tok ledelsen etter 17 minutter ved storscorer Mateja Kezman. Edu var uheldig og sørget for utligning til 1-1 på et selvmål seks minutter senere.

Lugano førte hjemmelaget i ledelsen igjen seks minutter ut i 2. omgang. Denne gangen var det Julien Escude som fikk æren av å utligne i det 67. minutt.

Til slutt ble altså Semih helten på hjemmebane.

(NTB)

FREKK DANS: Velkjent Roberto Carlos tok føringen i feringen av tyrkiske Fenerbahçes seier over spanske Sevilla. Foto: MURAD SEZER/AP/SCANPIX
FREKK DANS: Velkjent Roberto Carlos tok føringen i feringen av tyrkiske Fenerbahçes seier over spanske Sevilla. Foto: MURAD SEZER/AP/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media