Frelseren Strand

Arild Sundgot scoret årets første mål i Tippeligaen. Følg alle kampene direkte på Dagbladet.no. Se oppdaterte oddstips!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Ventetida er over. Nervene er i høyspenn, og over hele landet er supportereffekter plukket fram fra skuffer og skap. Vi dekker Tippeligaen fra vegg til vegg, og starter med direkteoverføring av dagens åpningsrunde.

I dag får vi også første indikasjon på om forhåndstipsene til Dagbladets sportsredaksjon og alle de andre fotballsynserne holder mål.

Kveldens kamper:

Lillestrøm-Fredrikstad

Åråsen klokka 18.00

 • Direkte

  Lillestrøm er tippet som en av medaljefavorittene i årets serie. Magnus Powell er skadefri og tilbake på topp, og på midtbanen er det stilt store forventninger til nyervervelsen Robert Koren. Dagbladet tipper: 3. plass.

  Fredrikstad flyter på et enormt engasjement i hjembyen, men er spådd en vanskelig sesong av alle eksperter. Kan de sjokkere på Åråsen allerede i kveld? Dagbladet tipper: 14. plass.

  Molde-Lyn


  Molde stadion klokka 18.00

 • Direkte

  Molde har en spennende midtbanetrio i proffaktuelle Magne Hoseth, tilbakevendte Petter Rudi og Magnus Kihlberg. Sistnevnte har slitt med skade, men er han på plass i dag vil vi få første smaksprøve på hva Molde-midtbanen står for denne våren. Dagbladet tipper: 5. plass.

  Lyn er blant de store spenningsmomentene i år. De har tidvis imponert stort i treningskampene, og er forsterket med Jo Tessem og Øivind Leonhardsen. Sistnevnte er på vei tilbake etter skade, men spiller neppe i dag. Dagbladet tipper: 2. plass.

  Odd Grenland-Stabæk


  Odd stadion klokka 18.00

 • Direkte

  Odd er tippet på 12. plass av Dagbladet. En av grunnene til skepsisen ligger i få forsterkninger. Likevel er kanadiske Olivier Occean en spennende tilvekst. Erik Holtan holder toppklasse helt bakerst. Dagbladet tipper: 12. plass.

  Stabæk har slitt i treningskampene, og vil selvsagt savne Martin Andresen. Danske Mads Jørgensen skal fylle tomrommet. Samuel Wowoah er også ny for sesongen. I tillegg har Stabæk flere rutinerte slitere. Dagbladet tipper: 9. plass.

  Sogndal-Hamkam


  Fosshaugane klokka 18.00

 • Direkte

  Sogndal er forsterket med Ousman Nyan, mens Jukka Hakala er ute med skade. Kalvenes og Ystaas er forsvunnet til Brann. Sogndal er også blant de som kan få det tøft i år. Men saftlaget er alltid nederlagsdømt og overrasker ofte. Dagbladet tipper: 10. plass.

  Hamkam er tilbake i Tippeligaen med et spennende mannskap. Kan goalgetteren Geir Frigård gi dem de målene de trenger for å overleve? Dagbladet tipper: 13. plass.

  Tromsø-Viking


  Alfheim klokka 18.00

 • Direkte

  Tromsø har ikke minst fått en spennende trenerduo siden i fjor. Per-Mathias Høgmo og Otto Ulseth har meget gode resultater å vise til i treningskampene og Ole Martin Årst kommer til å score mange mål. Morten Gamst Pedersen blir også morsom å følge. Dagbladet tipper: 11. plass.

  Viking: Bjarte Lunde Aarsheim er tilbake for fullt, defensivt gir Brede Hangeland og Frode Olsen trygghet. Spennende om United-utlånet Mads Timm kan hjelpe Nevland med å score målene. Dagbladet tipper: 8. plass.

  Rosenborg-Brann


  Lerkendal klokka 20.15

 • Direkte

  Rosenborg er i forsvarsposisjon, men det skremmer dem neppe. De kan vel sterngt tatt ikke huske å ha vært i en annen situasjon her hjemme. Dagbladet tipper: 1. plass.

  Brann har noe spennende på gang. Seyi George Olofinjana er en av seriens beste spillere, men det er flere som vil underholde på Brann stadion denne sesongen. Dagbladet tipper: 7. plass.

 • I morgen: Vålerenga-Bodø/Glimt på Ullevaal stadion klokka 19.00.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer