Fremgang for Anders Jacobsen

Likevel er det kun en bonus om hopperen deltar i OL.

 PÅ VEI TILBAKE:  Skihopper Anders Jacobsen jobber med å trene opp kneet sitt etter fallet han hadde i vinter, hvor kors- og leddbånd røk, samt deler av menisken. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
PÅ VEI TILBAKE: Skihopper Anders Jacobsen jobber med å trene opp kneet sitt etter fallet han hadde i vinter, hvor kors- og leddbånd røk, samt deler av menisken. Foto: Anita Arntzen / DagbladetVis mer

Jacobsen rev av flere leddbånd under et fall i Planica i mars, og kneoperasjonen som fulgte, satte 28-åringen ut av trening i en lengre periode og har hemmet den kommende sesongen.

Nå sier sportssjef Clas Brede Bråthen at Jacobsen er på god vei tilbake.

- Jeg har ikke fått tilbakemeldinger på noe annet enn at han er i rute og at oppfølgingen og treningen er tilfredsstillende, sier han til Nettavisen.

Til tross for at en av landets beste hoppere viser fremgang, tør ikke landslagsledelsen håpe på stort før vinteren kommer.

- Sotsji-OL er det Jacobsen jobber knallhardt for. Samtidig jobber vi beinhardt for å sørge for at vi faktisk kan klare oss dersom han ikke skulle klare å bli frisk. For oss er det en bonus om han blir klar til det som skjer i vinter, sier Bråthen.

Verdenscupen i hopp starter 23. november i tyske Klingenthal.

(NTB)