French Design smadret Jetstile og norgesrekorden

Norge har fått enda en verdensstjerne i travsporten. French Design med kusk Hans Petter Tholfsen i sulkyen parkerte selveste Jetstile og imponerte kolossalt med ny norsk rekord på 1.11,1.

-Vi visste jo at hesten er bra. Og det er virkelig moro å vise ham fram på denne måten foran det entusiastiske og flotte publikummet på Jarlsberg.

Takk skal dere ha, alle sammen, sa Hans Petter Tholfsen og høstet stor applaus.

Det har vært en del utur i bildet for French Design. Derfor hadde hesten havnet i skyggen av Jetstile. Som egentlig bare skulle komme, se og vinne på Jarlsberg.

I tillegg til Jetstile og French Design har Norge også Thai Tanic i verdenstoppen. Det smått utrolige er at alle tre er født og oppvokst i Norge. Så sterkt har aldri norsk hjemmeavl noensinne markert seg tidligere.

Stjerne hedret Ulf Thoresen

Den norske avdøde kuskelegenden Ulf Thorsen ble hedret av en stor internasjonal stjernetraver. Adrian Chip og den svenske trener og kusk Robert Bergh ledet meste parten av veien og vant 600.000 kroner på tiden 1.13,4.

Hesten eies av den svenske ishockeystjerna Peter Forsberg. Neste oppgave blir det store Hambletonianløpet på Meadowlands i New Jersey utenfor New York