Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

French Open i fare for Ruud

Tennispilleren Christian Ruud sliter med en betennelse i skulderen, og nå spøker det for deltagelse i French Open neste måned.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg håper ikke skulderen skaper noen problemer for deltagelse i French Open, sier Christian Ruud til Dagbladet :på nettet. Grand Slam-turneringen i Paris er høydepunktet i sesongen for Ruud, en turnering han har deltatt i med gode resultater flere ganger. Unntaket var i fjor, da han ikke klarte å kvalifisere seg. I år derimot har Ruud imponert på banen, og han er kvalifisert direkte til hovedturneringen. Det eneste som kan stoppe han nå er skaden i skulderen.

Tennis-pause

Christian Ruud har allerede stått over tre grus-turneringer, og han har spilt minimalt med tennis, siden han måtte kaste inn hånkledet mot Francisco Clavet i ATP-turneringen i Key Biscayne i USA i forrige måned.

Ruud plages med en betennelse i en sene i den høyre skulderen, en skade han har slitt med tidligere.

I går kom Christian til huset sitt i Florida for å lade opp batteriene igjen. Her skal han trene opp server-armen sammen med sin venn og toppspiller Jason Stoltenberg fra Australia.

- Jeg begynte å spille tennis igjen for fem dager siden, men jeg har ikke forsøkt å serve, sier Ruud. Han har brukt de siste ukene til styrke- og løpetrening. Først når han får servet igjen, kan han gi et bedre svar på om skulderen er leget, og god nok til spille tennis med igjen.

- Jeg håper å kunne delta i en turnering i Orlando neste uke. Selv om situasjonen er litt kjedelig er i hvertfall humøret bra, og jeg håper ikke formen har tatt skade av pausen fra tennisbanen, sier Christian Ruud.