Freser etter påstand

Eks-spiller antydet at Marcus Rashford var forbanna på Ole Gunnar Solskjær. Nordmannen kommer samtidig med klar melding til stjernespillerne sine.

REAGERER: Marcus Rashford slår tilbake mot ekspert. Foto: REUTERS/Oli Scarff/NTB
REAGERER: Marcus Rashford slår tilbake mot ekspert. Foto: REUTERS/Oli Scarff/NTB Vis mer
Publisert

Marcus Rashford (24) ble for mange overraskende benket mot Tottenham, da Ole Gunnar Solskjær (48) bestemte seg for å satse på angriperne Cristiano Ronaldo (36) og Edinson Cavani (34) på topp lørdag.

Rashford kom innpå for Ronaldo etter 71 minutter, og fastsatte sluttresultatet til 3-0 snaut 15 minutter etter innhoppet. Rashford og de øvrige United-spillerne feiret deretter skikkelig med de tilreisende supporterne i bortesvingen.

Tidligere Manchester United-spiller Owen Hargreaves mente det var mer enn glede Rashford viste, da følelsene boblet over. Hargreaves mente angriperen var rasende, fordi han ble benket i utgangspunktet.

Rashford slår nå tilbake mot påstanden i en Twitter-melding.

«Rasende på manageren??! Vi vant kampen. Den feiringa var ren lettelse! Det har vært en tøff uke ...» skriver Rashford, tydelig oppgitt over Daily Mails vinkling.

- Du må ta muligheten

Solskjær hadde allerede før kampen snakket om hvor rart det føltes å ha samtlige 25 a-lagsspillere i trening samtidig - for de røde hadde ingen spillere på skadelista, noe som tilhører sjeldenhetene.

Med en full tropp kommer også dilemmaer. For Solskjær handlet det om å velge to angripere av Cavani, Ronaldo, Jadon Sancho, Mason Greenwood og Marcus Rashford - siden nordmannen valgte å spille med en trebackslinje.

- Når du har en skadefri tropp i Manchester United, vil det alltid være gode spillere som ikke får spille, og det har skjedd i det siste. Noen spillere har måttet være på benken, og du må ta sjansen når du får den, du må være god på trening, sier Solskjær på mandagens pressekonferanse før møtet med Atalanta i Champions League.

- Det kommer alltid til å skje i Manchester United, spillere kommer til å gå gjennom vanskelige perioder når de ikke spiller, og da avsløres karakteren din. Jeg er fornøyd med de fleste av mine spillere, sier nordmannen videre.

Ikke tid til sutring

Samtidig kommer Solskjær med en advarsel til egne spillere: Det er ikke rom for «sutring» over mangel på spilletid.

Solskjær var selv kjent for å være en «superinnbytter» i sin tid som Manchester United-angriper, og vet hva han snakker om.

- Vi har så mange spillere, og vi har ikke tid til at noen av dem skal sutre eller ikke gi laget energi. Hvis du ikke er i elleveren, så er du der for å støtte lagkameratene dine. Når du kommer innpå, så gjør du ditt beste. Hvis du ikke får et innhopp, må du tenke på det viktigste du kan gjøre for å hjelpe laget, sier Solskjær og fortsetter:

- Så ja, jeg forstår at spillere vil spille, ingen er glade når de ikke gjør det, men moralen i troppen har vært veldig god og det må den være. Det kan ikke være slik at man tenker: «OK, vi har spilt en kamp nå», og så tenker alle på seg selv. Det er laget foran enkeltpersoner.

Manchester United møter Atalanta i Champions League tirsdag og naborival Manchester City i Premier League til helga.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer