Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Real Madrid slo PSG ut av Champions League

Freser mot egen trener:
- Jeg er overrasket og sint

Julian Draxler er lite imponert over måten PSG-trener Unai Emery behandlet ham på under gårsdagens storkamp mot Real Madrid.

IRRITERT: Julian Draxler. Foto: NTB Scanpix
IRRITERT: Julian Draxler. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Paris Saint-Germain var aldri i nærheten i returkampen mot Real Madrid i åttendedelsfinalen i Champions League. Scoringer av Ronaldo og Casemiro var mer enn nok til å sikre seg billett i kvartfinalen. PSG skuffet fra start til slutt, og et lykketreff fra Edinson Cavani var ikke nok. Dermed endte det med 2-5 sammenlagt.

For et hardtsatsende PSG ble årets Champions League et nytt slag i ansiktet. De brukte milliarder på spillere før sesongen og har allerede sikret det franske seriemesterskapet.

Sesongen er på mange måter «over.»

- Kritisk

Det førte til ekstra murring blant spillerne etter gårsdagens tap. En av dem som gikk lengst, var den tyske spilleren Julian Draxler.

Han var benket fra start, men skulle etter planen komme inn etter 70 minutter. Tyskeren sto klar på sidelinja, men da Edinson Cavani utliknet for PSG, ble han kommandert tilbake til benken av trener Unai Emery.

Han kom riktignok inn seks minutter seinere, men Draxler kunne ikke forstå avgjørelsen:

- Det var ufølsomt. Jeg forsto ikke avgjørelsen. 1-1 hjalp oss jo ikke. Jeg vet ikke hva som foregikk. Jeg var både overrasket og sint, sier Draxler til Bild

Draxler er ikke imponert over det franske lagets innsats i kampen. De lå under 1-3 fra det første oppgjøret, og måtte vinne kampen med minst to mål.

- Vi fikk en utvisning, men selv da vi utliknet visste hele stadion at vi ikke kom til å snu kampen. Vi hadde ikke intensiviteten som man trenger på banen.

Han fortsetter:

- Vi spilte bare ballen fram og tilbake. Du scorer ikke mål med å drive på sånn. Du må sette Real Madrid under press, det nytter ikke å håpe på at noe skal skje av seg selv. Vi fortjente å bli slått ut.

UTSLÅTT: Unai Emerys PSG hadde lite å stille opp med mot Zinedine Zidanes Real Madrid. Foto: NTB Scanpix
UTSLÅTT: Unai Emerys PSG hadde lite å stille opp med mot Zinedine Zidanes Real Madrid. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Ikke et storlag

Oljerike PSG har brukt et busslass av penger på å forsterke troppen de siste åra. Før årets sesong kom spillere som Kylian Mbappé og Neymar inn, for å nevne noen.

Det gjør at de leder den franske ligaen med 14 poeng og er klar for semifinale mot Cean i den franske cupen. Men den store drømmen om å vinne Champions League, ble igjen knust.

- De oppførte seg ikke som et storlag. De var ikke klar for duellene. De kastet inn håndkleet i den andre omgangen, sier Frank Lampard.

Den tidligere Chelsea- og West Ham-spillerne kaller PSGs innsats flau:

- Bare se på Casemiros mål. Det er flaut for PSG. Pastore har akkurat kommet på banen, men Vazquez, som har løpt og løpt hele kampen, bare sklir forbi ham. Der ser man forskjellen på hva de to lagene ville på banen.

Usikker framtid

Etter kampen ble det selvfølgelig stilt spørsmål med Unai Emerys framtid i PSG. Selv avfeide han spekulasjonene raskt:

- Dette er ikke tidspunktet å snakke om framtida på, sa Emery.

PSG mektige sjef, Nasser al-Khelaifi fulgte opp:

- Dette er ikke tidspunktet, vi har god tid til å snakk om dette. Akkurat nå er alle sinte og skuffet

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling