Freser mot Graham

LONDON (Dagbladet): Chelsea- Tottenham 3- 0. - Fuck off, Graham. Klar melding fra Spurs-fansen. Og en presset George Graham snudde seg flere ganger og svarte.... «Du er mislykket, George, gå tilbake til Arsenal.»

Etter kampen reiste Tottenham-fansen seg, og gjorde et bredt utvalg av ufine bevegelser - med hendene - mot Graham med ropene: - Du har brukt 500 millioner på spillere uten at vi får resultater. George Graham likte dette svært dårlig. Han var gjennomvåt, gjennomydmyket og gjennomirritert. Han svarte fansen med å applaudere. Ikke spesielt smart.

- Jeg lar ikke noen få fans få bestemme, men jeg skjønner deres frustrasjoner. Mot Chelsea var vi uheldige. Vi hadde de beste sjansene og faktisk burde vi ledet, men så fikk de straffe, sier Graham, som mener Ramon Vega ikke brukte hånda med vilje innenfor egen 16:

- Aldri i livet. Vega ble dyttet, det var vi som skulle ha hatt frispark, sa Graham på pressekonferansen etter kampen. Utenfor Stamford Bridge er det så vidt stille etter hylekoret: - Graham må gå, Graham må gå!

Sist vi hørte det så massivt var på Shelhurst Park forrige sesong, da Drillo fikk klar marsjordre.

Skader i fleng

Men. I motsetning til Drillo & Dons har ikke Tottenham nedrykk i sikte. Det hadde klubben da Graham tok over for to år siden.

- Det tar tid å snu en klubb som lå så langt nede, vi er ikke den første storklubben som har erfart det, sier Graham. Han er overbefolket med skadete spillere: Øyvind Leonhardsen, Steffen Iversen, Sol Campbell, Ben Thatcher og Sergei Rebrov.

Har mål i blodet

Chelsea spilte ingen stor kamp mot Spurs, men de har kjøpt gull. Edelt med formelen: Jimmy Floyd Hasselbank. Nederlenderen var storscorer for Leeds, under nettopp Graham, før Floyd gikk til spansk fotball. I går ordnet Hasselbaink to: - Han elsker å score, sier Graham.

En fornøyd Chelsea-manager Claudio Ranieri skriver under helseattesten: - Jimmys blod består av å lage mål.

Flo til Villa?

  • Vår egen lange nordmann, Tore André Flo, fikk de siste 27 minuttene.

- Er Flo på vei til Aston Villa?

Den velkledde italieneren - med sølv i håret - ser forvirret ut før han svarer: - Nei, det er avisprat.

- Er Flo fornøyd i Chelsea?

- Det må du spørre ham om, sier Ranieri.

- Vil du at han skal bli i klubben?

- Hvis Flo er fornøyd, så vil jeg gjerne ha ham her i familien, sier Ranieri.