Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Iker Casillas forsvarer Loris Karius

Freser mot kritikerne:
- La ham være i fred

Den spanske keeperlegenden Iker Casillas (37) har sett seg lei av hetsen mot Liverpool-keeper Loris Karius (25).

TABBEFINALEN: Loris Karius gjorde to gigantiske tabber i Champions League-finalen. Seinere kom det fram at tyskeren hadde pådratt seg en hjernerystelse i forkant av tabbene. Foto: David Klein / Pa Photos / NTB Scanpix
TABBEFINALEN: Loris Karius gjorde to gigantiske tabber i Champions League-finalen. Seinere kom det fram at tyskeren hadde pådratt seg en hjernerystelse i forkant av tabbene. Foto: David Klein / Pa Photos / NTB Scanpix Vis mer

- Vil dette angrepet mot Loris Karius noen gang ende? Jeg snakker om ham samtidig som jeg snakker om så mange andre keepere, skriver Porto-keeper og tidligere Real Madrid-spiller Iker Casillas på Twitter.

Liverpool satte overgangsrekord for en keeper da de hentet Allison fra Roma for over 700 millioner kroner forrige uke.

Brasilianeren har ikke sluttet seg til Liverpool-troppen, og Loris Karius har voktet buret for klubben i sesongoppkjøringen.

Tyskeren gjorde to utrolige keepertabber da Liverpool tapte 3-1 Champions League-finalen mot Real Madrid. I sesongoppkjøringen har han også hatt flere uheldige involveringer, noe som har medført massiv kritikk på sosiale medier.

- Det er så mange andre større problemer i verden. Faen! La guttungen være i fred. Han er også en person. Det er vi alle, freser Casillas.

Saken fortsetter under bildet.

FORSVARER KARIUS: Iker Casillas har også hatt sin andel tabber i løpet av karrieren. Søndag tok han keeperkollega Loris Karius til forsvar på sosiale medier. Foto: Francisico Leong / AFP Photo / NTB Scanpix
FORSVARER KARIUS: Iker Casillas har også hatt sin andel tabber i løpet av karrieren. Søndag tok han keeperkollega Loris Karius til forsvar på sosiale medier. Foto: Francisico Leong / AFP Photo / NTB Scanpix Vis mer

Melding fra Karius

Karius hadde en stor tabbe da Liverpool vant 3-2 mot Tranmere for to uker siden.

Natt til mandag tapte Liverpool 3-1 mot Borussia Dortmund. Tyskeren var ikke direkte skyldig i noen av baklengsmålene, men han hadde flere uheldige involveringer.

- Til de som nyter å se andre personer feile og slite, så føler jeg med dere, skrev Karius på Instagram som et svar på kritikken etter tapet.

- Hva enn som skjer i livet ditt som gjør at du besitter så mye hat og sinne, så ber jeg om at det går over og at gode ting skjer deg.

- Spiller en viktig rolle

Liverpool-trener Jürgen Klopp har vært åpen om at Allison kommer til å være førstekeeper i sesongen som kommer, men tyskeren insisterer på at Karius fortsatt har en viktig rolle å spille.

- Vi må hjelpe Allison så han kan spille så godt som mulig. Hvis det skal skje, så trenger han en sterk tropp rundt seg, og Loris er en enestående keeper. Det er sannheten, sier Klopp, ifølge Daily Express.

Liverpool solgte nylig Danny Ward til Leicester, mens Simon Mignolet ryktes sterkt bort fra klubben. Loris Karius er forventet å bli andrekeeper.

Tabbefinalen

Kritikken haglet som mest mot Karius etter finaletapet mot Real Madrid i Champions League.

Karim Benzema sendte Real Madrid opp i føringen etter at Karius kastet ballen i beinet på franskmannen da han skulle starte spillet fra egen boks.

Sadio Mané utliknet, før Gareth Bale scoret 2-1 på et brassespark.

Helt på tampen av kampen økte waliseren til 3-1 etter en ny tabbe av Liverpool-keeperen.

Rett før 1-0-scoringen fikk Karius en albue i hodet av Sergio Ramos, og i etterkant bekreftet Liverpool at tyskeren hadde spilt med hjernerystelse.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media