Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Freser mot Mourinho

Melanie Da Cruz: - Jeg ville ikke være i nærheten av ham.

LIKTE IKKE MOURINHO: Melanie Da Cruz, her sammen med mannen Anthony Martial. Foto: NTB Scanpix
LIKTE IKKE MOURINHO: Melanie Da Cruz, her sammen med mannen Anthony Martial. Foto: NTB Scanpix Vis mer

José Mourinhos avskjed med Manchester United var ikke av den rørende sorten. Portugiseren hadde lenge vært irritert, og brukte blant annet direktør Ed Woodward som skyteskive for gjentatte kraftsalver om manglende støtte.

Ole Gunnar Solskjær kom inn porten på Old Trafford da José Mourinho fikk sparken, og selv om portugiseren slengte noen saftige stikk i retning gamleklubben, trodde nok de fleste at den epoken var historie da han signerte for Tottenham nylig.

NY OG GAMMEL: Manchester Uniteds siste to managere. Foto: NTB Scanpix
NY OG GAMMEL: Manchester Uniteds siste to managere. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Avslører sinne

Men i et ferskt intervju har Melanie Da Cruz, som er samboer med klubbens angriper Anthony Martial, bestemt seg for å gå ut med en kraftsalve i retning gamletreneren.

Martial er av spillerne som har blomstret under Solskjær, og nå forteller Da Cruz at hun ikke var en fan av Mourinho.

- De første to åra i Manchester var tøffe. Han (Martial) fikk ikke spilletid av Mourinho, sier hun til L'Equipe, gjengitt hos Expressen.

Martial signerte for de røde djevlene i 2015, og flyttet fra Monaco til Manchester med ekskona Samantha Jacquelinet.

Paret, som har et barn sammen, skilte seg i 2016, samme året som Martial fant den nåværende kjæresten. Det var også samme år som Mourinho tok over etter Louis van Gaal.

Da Cruz innrømmer at de sleit i en periode under Mourinhos ledelse, og at hun er lettet over at tiden hans i klubben er over. For i perioden hvor Mourinho var trener måtte hun bite seg i leppe for å ikke gå til verbalt angrep på manageren:

- Når det var sånn lukket Anthony seg. Han ble helt stille. Jeg følte meg fanget og jeg mener at var urettferdig. Men som en kone kan du ikke si hva du vil til treneren. Vi som var tett på Anthony så hvor nedbrutt han var. Jeg stoppet å delta på diverse arrangementer for å slippe å være i nærheten av treneren (Mourinho), forklarer hun til L'Equipe.

Positiv framtid

Lenge var det usikkert om Martial kom til å fortsette i Manchester United, men etter at Ole Gunnar Solskjær tok over har angriperen fått masse tillit.

Spissen har scoret sju mål i årets Premier League-sesong og har vært en viktig offensiv brikke.

Kort tid etter at Solskjær ble klar for Manchester United signerte Martial en femårskontrakt med byens røde lag, og da innrømmet han selv at det hadde vært noen tøffe stunder etter overgangen fra Monaco:

- Jeg har elsket min tid i denne klubben. Fra den dagen jeg kom hit har jeg følt meg som en del av United-familien. Jeg har hele tiden hatt lyst til å bli værende i denne klubben, selv om det har oppstått noen vanskelige situasjoner. Det som har holdt meg gående er ønsket om å gi noe tilbake til supporterne som har støttet meg hele veien, uansett, sa Martial til klubbens offisielle hjemmeside.

KNALL OG FALL: I desember fikk José Mourinho fyken som manager i Manchester United. I helgen gikk det fra vondt til verre for portugiseren da han skulle sette igang en ishockeykamp mellom de russiske lagene SKA St. Petersburg and Avangard Omsk. Video: Newsflare Vis mer