Eliteserien: Sarpsborg 08 - Ranheim 4-1

Freste etter full Ranheim-kollaps: - Det verste jeg har vært med på

0-4 mot Bodø/Glimt, 0-3 mot Strømsgodset og 1-4 mot Sarpsborg 08 i kveld: Ranheims bortestatistikk etter 16. mai er skrekkelig. I Sarpsborg har en ny stjerne blitt født.

PISSET PÅ: Ranheims Mads Reginiussen har aldri vært lengre nede enn i pausen borte mot Sarpsborg 08 i kveld. Foto: Bildbyrån
PISSET PÅ: Ranheims Mads Reginiussen har aldri vært lengre nede enn i pausen borte mot Sarpsborg 08 i kveld. Foto: Bildbyrån Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Sarpsborg 08 - Ranheim 4-1 (3-0)

Amin Askar leverte en ny perlescoring, Ole Jørgen Halvorsen scoret på to nye straffespark, Kristoffer Zachariassen fant veien til nettmaskene på ny, mens Rashad Muhammed er den nye helten i Sarpsborg etter kveldens festforestilling hjemme mot topplaget Ranheim. Til slutt vant sarpingene hele 4-1.

- Det er sånn vi ønsker å fremstå. Vi har bra uttelling og er veldig gode, sier tomålsscorer Ole Jørgen Halvorsen til Eurosport.

Med hele tre tellende assist herjet hurtigtoget Muhammed for Sarpsborg 08 da høytflygende Ranheim gikk på en ny stygg smell på bortebane i kveld.

Den tidligere Florø-kometen gjorde et nydelig forarbeid med lekre tekniske detaljer og et strålende innlegg før Kristoffer Zachariassen banket inn 1-0 og skaffet straffesparket som Ole Jørgen Halvorsen iskaldt satte inn til 3-0 til pause på sedvanlig vis.

HERJET: Sarpsborg 08 vartet opp med festfotball hjemme mot Ranheim. Foto: Bildbyrån
HERJET: Sarpsborg 08 vartet opp med festfotball hjemme mot Ranheim. Foto: Bildbyrån Vis mer

I mellomtida hadde Amin Askar notert seg for en av sesongens desidert vakreste scoringer, da han skar inn fra sin backposisjon, driblet seg forbi et par forsvarere og hamret ballen via tverrliggeren og i mål på vakkert vis.

- Fullstendig piss

Da raste Ranheim-profilen Mads Reginiussen, som tidligere i sommer takket nei til å gå til storebror Rosenborg for å komplettere eventyrsesongen som Ranheim er i ferd med å gjennomføre.

- Dette er fullstendig piss av oss. Det er det verste jeg har vært med på. Det er fullstendig slakt, sa en rasende Mads Reginiussen til Eurosport i pausen.

STRAFFEKONGEN: Med to nye straffescoringer fra Ole Jørgen Halvorsen i dag, er han Eliteseriens ubestridte straffekonge. Foto: Bildbyrån
STRAFFEKONGEN: Med to nye straffescoringer fra Ole Jørgen Halvorsen i dag, er han Eliteseriens ubestridte straffekonge. Foto: Bildbyrån Vis mer

- Vi har tabbet oss ut før på bortebane og bestemte oss for å ta tak i dag. Vi må rett og slett opp fire, fem, seks hundre hakk nå, freste han videre.

- Vi glemte det viktigste i fotballen

Ranheim-trener Svein Maalen fulgte opp slakten av egen prestasjon:

- Vi har glemt det viktigste i fotballen. Vi er nødt til å jobbe steinhardt etter hver eneste ball og flytte føttene. Det er hull overalt. All ære til Sarpsborg, men vi har utrolig mye å gå på, sa Maalen.

Han fikk svar på tiltale etter tiraden i pausen. Det tok nemlig bare tolv minutter av 2. omgang før Ranheim reduserte til 1-3. Den mangeårige assistkongen Øyvind Storflor gjorde det han kan best da han slo et perfekt innlegg fra høyre som innbyttet Simen Sandmæl styrte i mål.

HYLLES: Antoine Griezmann scoret 2-0 for Frankrike mot Uruguay etter en stygg keepertabbe. Franskamnen lot være å feire, det imponerer dommer Svein-Erik Edvartsen. Programleder: Øyvind Godø Vis mer

Straffekongen Halvorsen

Men håpet om en snuoperasjon varte ikke lenge. Nok en gang var Rashad Muhammed på farten og skapte store problemer for Ranheim-forsvaret. Alene med keeper Even Barli ble Muhammed lagt i bakken. Dermed ny straffe til vertene.

Nok en gang var Ole Jørgen Halvorsen iskald fra straffesparket - denne gang så kald at han knapt nok hadde tilløp fra ellevemetersmerket. Med sitt fjerde straffemål for sesongen har han dobbelt så mange som nr. 2 på lista i Eliteserien.

Derfra og ut var oppgjøret plankekjøring for hjemmelaget fra Sarpsborg, som kontrollerte inn en råsterk 4-1-seier hjemme over Ranheim.

VM-STUDIO: Langrennsstjerna Petter Northug, Allsvenskan-legende Dulee Johnson og komiker Håvard Lilleheie gjester Dagbladets VM-sending. Programleder: Øyvind Godø. Foto: Stian Pedersen Vis mer Vis mer Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer