Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fôret hundene med kjæresten. Nå kjemper flere fotballklubber om signaturen hans

- Nå starter jeg på nytt, sier Bruno.

BLE FENGSLET: Bruno Fernandes de Souza. Foto: AFP PHOTO/Domingos Peixoto/Agência o Globo/NTB Scanpix
BLE FENGSLET: Bruno Fernandes de Souza. Foto: AFP PHOTO/Domingos Peixoto/Agência o Globo/NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): På et tidspunkt der Dida var for gammel, mens Heurelho Gomes viste ustabile takter i England, betraktet mange Bruno Fernandes de Souza som framtida til Brasil.

I 2010 ble Fernandes de Souza imidlertid fengslet, for så å bli dømt til 22 års fengsel for drapet på ekskjæresten Eliza Samudio.

Leide inn leiemordere

I retten sa brasilianeren at en venn av ham betalte leiemordere for attentatet. Ifølge dommen ble Samudio kvalt før hun ble matet til Brunos rotweilere.

Bruno nektet for at han utførte handlingene selv. Han innrømte likevel at han hadde kjent til, og akseptert, drapet på sin egen kjæreste.

Motivet for drapet var, ifølge dommen, at Samudio ble gravid. Bruno skal ikke ha ønsket at hun skulle beholde barnet.

- Har betalt

Nå, etter syv år i fengsel, er den tidligere Flamengo-kapteinen ute av fengsel på prøvetid og i samtaler med potensielle nye arbeidsgivere.

Det skriver The Guardian.

- Jeg har betalt for mine handlinger. Jeg har betalt dyrt. Nå starter jeg på nytt igjen, sier Fernandes de Souza ifølge den britiske avisa.

Kriminell president

Representanter fra flere klubber skal være interessert i brasilianeren.

Ifølge Brunos agent, Lúcio Adolfo, er Luiz Estevão en av de interesserte. Brasiliense-presidenten styrer samtalene med Fernandes de Souza fra fengsel, ifølge The Guardian.

Dette etter at han selv ble dømt til 31 års soning for korrupsjon, organisert kriminalitet og underslag.

- Jeg kan bekrefte at Brasiliense er et valg vi vurderer. Samtalene er allerede i gang, sier Adolfo om den videre framtiden til Fernandes de Souza.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media