Fri for 2,1 mill. kroner

Leicester-spillerne betaler dyrt for å reise hjem fra Spania i dag.

De tre Leicester-spillerne som har sittet varetektsfengslet for voldtekt i Spania, er løslatt fra varetekt. Kausjonen var på 2,1 millioner kroner.

Spillernes advokat Ana Ruiperez sa i natt at Frank Sinclair, Keith Gillespie og Paul Dickov var løslatt fra fengselet etter å ha betalt kausjonen, som var satt til 240.000 euro.

Ruiperez sa at avgjørelsen om å løslate de tre spillerne ble tatt kort tid før midnatt torsdag. Da hadde en dommer brukt 12 timer på å avhøre de tre spillerne. I tillegg hadde han hørt andre vitnemål i saken, der Bodø/Glimts Ville Lehtinens vitnemål til Bodø-politiet torsdag ettermiddag nok er blitt tillagt vekt.

Offisielle uttalelser fra retten går ut på at kausjonen for Dickov var halvparten av totalbeløpet, og altså dobbelt så stor som for de to andre.

De tre spillerne satt fengslet i sju dager etter at de angivelig skal ha brutt seg inn på et hotellrom der tre kvinner, to fra Kenya og ei fra Malawi, oppholdt seg. Spillerne er anklaget for å ha voldtatt kvinnene.

Leicester, som står i fare for å rykke ned fra engelsk eliteserie, møter Birmingham i en viktig ligakamp i den engelske serien søndag

(NTB-Reuters)

PÅ FRIFOT:</B> Paul Dickov, Keith Gillespie og Frank Sinclair forlot Murcia-fengselet i natt, etter å ha betalt millioner i kausjon.