Frida Wallberg avslører: - Jeg var helt borte før jeg gikk i bakken

Snakker ut til et samlet pressekorps i formiddag.

 SNAKKER UT:  Frida Wallberg fortalte i dag at hun allerede før knockouten ikke følte seg bra. Foto: MAJA SUSLIN / NTB scanpix
SNAKKER UT: Frida Wallberg fortalte i dag at hun allerede før knockouten ikke følte seg bra. Foto: MAJA SUSLIN / NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): Nesten to måneder etter at hun falt om i bokseringen, møtte Frida Wallberg (30) et samlet pressekorps i formiddag.

Svensken ble knocket ut i den åttende runden under WBC-tittelkampen i Stockholm 14.juni. Wallberg fikk oksygentilførsel før hun ble kjørt på sykehuset, hvor hun ble lagt i kunstig koma.

Det har vært mange spekulasjoner om hvordan hun kunne pådra seg en hjerneblødning.

Nå avslører Wallberg at hun allerede i den femte runden fikk en smell.

- Jeg ble slått til i den femte runden og ble helt svak i beina. Etter det var jeg helt borte. Jeg mistet alt av krefter og ble svimmel, sier Wallberg ifølge Aftonbladet.

- Jeg aner ikke om jeg vurderte å bryte kampen. Jeg var helt borte. Kampen har jeg fortsatt ikke sett, men jeg husker det slaget, fortsetter 30-åringen.

Sliter
Wallberg har i tiden etter skaden vært innom flere sykehus.

Hun lå under intensiv behandling på Karolinska sykehuset i Solna i drøye to uker, blant annet i kunstig koma. Så ble hun ble flyttet til et sykehus i Linköping.

- Det svinger fra dag til dag. Det er veldig frustrende at det er slik, sier Wallberg.

21. juli snakket hun ut for første gang siden kampen i et intervju med SVT.

- Det har vært veldig følsomt, men at jeg fortsatt sitter her er helt fantastisk. Jeg kunne ikke gå til å begynne med, men nå kan jeg det. Det har vært mye sykehus, rehabilitering og trening, sa hun.