Frida Wallberg falt sammen på trening

Sliter fortsatt etter hjerneblødningen.

 UTE  Wallberg måtte ha hjelp ut av ringen etter kampen mot Diana Prazak. Fortsatt sliter den svenske bokseren. Foto: Maja Suslin / AP / NTB Scanpix
UTE Wallberg måtte ha hjelp ut av ringen etter kampen mot Diana Prazak. Fortsatt sliter den svenske bokseren. Foto: Maja Suslin / AP / NTB ScanpixVis mer

Frida Wallberg ble slått knockout for tre måneder siden og pådro seg en kraftig hjerneblødning. Fortsatt sliter den svenske bokseren.

Hun er i gang med rehabiliteringstrening etter den alvorlige skaden som har gjort at hun har måtte legge boksehanskene på hylla for godt. Nå forteller hun på sin facebookside at hun falt sammen på trening for noen dager siden.

- Jeg måtte rett og slett avslutte rehabiliteringstreningen. Deretter måtte jeg ringe en venn for å bli hjulpet hjem i bil. Det var den eneste måten jeg kunne komme meg hjem på, skriver hun.

Wallberg forklarer at hun plutselig fikk «spagettibein».

- Jeg følte også en tretthet i hjernen som gjorde at jeg var sengeliggende i to dager, forteller hun. I tiden som kommer har hun derfor bestemt seg for å ta det litt roligere med opptreningen, selv om legene mener det er bra for henne å trene så mye hun orker.

Det var i en VM-kamp mot australske Diana Prazak i juni at Wallberg ble slått knockout. Hun ble sendt til sykehus etter smellen, og der ble det konstatert at hun hadde pådratt seg en alvorlig hjerneblødning.

Før kampen mot Prazak var Wallberg en av flere kandidater til en kamp mot Cecilia Brækhus. Noen slik kamp blir aldri aktuell nå.

(NTB)