Frida Wallberg hilser til fansen på Facebook

Har forlatt intensivavdelingen.

 TAKKER FOR STØTTEN:  Frida Wallberg har publisert en melding på Facebook gjennom kjæresten Robert Stridsberg, hvor hun takker for all støtten hun har fått. Foto: Maja Suslin/ SCANPIX
TAKKER FOR STØTTEN: Frida Wallberg har publisert en melding på Facebook gjennom kjæresten Robert Stridsberg, hvor hun takker for all støtten hun har fått. Foto: Maja Suslin/ SCANPIXVis mer

(Dagbladet) Det gikk alvorlig galt med svenske Frida Wallberg da hun fredag skulle forsvare sitt VM-beltet i World Boxing Council (WBC).

Australske Diana Prazak knocket svensken ned to ganger i den åttende runden.

Før da ledet svensken klart på poeng. Men etter å ha gått i bakken for andre gang, stanset dommeren kampen. Wallberg ble liggende med store smerter, før hun fikk oksygentilførsel og ble sendt til sykehus og lagt i kunstig koma.

Situasjonen var svært dramatisk for de som fulgte kampen live, og flere tilskuere ble observert gråtende.

Siden kampen fredag har hun ligget på intensivavdeling til Karolinska universitetssykehus med hjerneblødning.

Nå har kjæresten Robert Stridsberg lagt ut en melding på Facebook i hennes navn, forteller svenske Expressen.

«Kjæresten Robert her:
Frida har nå forlatt intensiven og har byttet avdeling, ett bra tegn! Hun har vondt i hodet blandet med ubehag, og er veldig trøtt. Alt går etter planen. Hun hviler og prater ikke med noen for øyeblikket. Så det kommer ingen telefon, uttalelser eller funderinger kommer fra Frida før hun har kommet seg. Det jeg skulle hilse og si fra henne er: Den støtten og omtanke jeg har fått gjør meg så glad. Det skal dere alle vite. Takk for at dere finnes der ute. Det betyr masse.»

Kjæresten forteller også at han omgås med henne, uten at de prater så mye sammen.

I skrivende stund har meldingen fått over 12.000 likes, og blitt delt nesten 300 ganger.

- Hun er selvsagt trøtt, men i følge legene går det veldig bra akkurat nå. Helt etter deres planer, fortalte kjæresten Robert Stridsberg til SVT mandag formiddag.

 FACEBOOKMELDINGEN:  Her er statusen som kjæresten Robert Stridsberg har lagt ut. Skjermdump: Facebook
FACEBOOKMELDINGEN: Her er statusen som kjæresten Robert Stridsberg har lagt ut. Skjermdump: Facebook Vis mer