Frida Wallberg skal ha reagert positivt da helsepersonell prøvde å vekke henne

- Det ser veldig bra ut, sier kjæresten.

DRAMATISK: Frida Wallberg måtte ha oksygentilførsel før hun i går ble sendt på sykehuset i Stockholm. Foto: NTB Scanpix
DRAMATISK: Frida Wallberg måtte ha oksygentilførsel før hun i går ble sendt på sykehuset i Stockholm. Foto: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet):Frida Wallberg skulle i går forsvare beltet sitt i WBC, klasse superfjærvekt, men tapte kampen mot Diana Prazak på knockout.
Den svenske bokseren måtte får hjelp fra støtteapparatet til å bli båret ut av ringen, før hun fikk oksygentilførsel, og sendt på sykehuset i Stockholm.

I natt ble hun operert for hjerneblødning, og lagt i kunstig koma.

Positiv respons Legene prøvde å vekke henne i natt, og da responderte både ben og armer, men ikke bevisstheten.

Det har nå i ettermiddag kommet meldinger om den svenske boksestjernen har svart på tiltale da sykepleiere på Karolinska sjukehus prøvde å vekke henne, og hun klarte å fokusere med blikket.

- Det ser veldig bra ut. Men hun har blitt bedøvet ned igjen og vi venter på at legene skal komme på plass og vekke henne igjen, sier kjæresten Robert Stridsberg til Corren.se.

- De senket dosen med medisin for å prøve å vekke henne lett. De testet om hun kunne følge bevegelsen med blikket. Det var sykepleiere som gjorde testen, men de var tvunget til å få henne til å sove igjen, sier Stridsberg til Aftonbladet.

Nå venter de på at en lege skal komme og sjekke tilstanden til Wallberg.

- Det er legene som må kalles inn for en endelig kontroll, og godkjenne at hun kan vekkes. De holder på med dette nå, og kommer snart ut til oss med beskjed, sier Stridsberg.

Tøff natt Det har vært en tøff natt for kjæresten og resten av familien til Wallberg.

- Det er så mye følelser akkurat nå. Natten har vært ... overveldende ... nei, jeg kan ikke sette ord på det, sier han til Aftonbladet.

Wallbergs kjæreste tror ikke hun kommer til å fortsette med boksing.

- Det er lite sannsynlig. Hun kan ha fått en hjerneskade, og da er det ingen sjans til å kjempe i Sverige. Det er Fridas valg og ingen andres, men dette kan trolig være slutten, sier han til Expressen.

Lei seg - Jeg er så lei meg Alle ønsker å vinne på knockout, men ingen ønsker å vinne dette. Frida er en stor mester og vi vet alle hvor tøff hun er. Jeg vet ikke hva jeg skal si, det føles ikke som om jeg har vunnet noe. Jeg er veldig lei meg. Jeg ber for henne, sa en rystet Prazak til Expressen etter kampen.

MÅTTE HA HJELP: Frida Wallberg ble hjulpet ut fra bokseringen.Foto:MAJA SUSLIN / NTB Scanpix
MÅTTE HA HJELP: Frida Wallberg ble hjulpet ut fra bokseringen.Foto:MAJA SUSLIN / NTB Scanpix Vis mer