Friedel fra himmel til helvete

Brad Friedel var i himmelen et kort minutt i dag. Keeperen utlignet til 2-2 for Blackburn i siste minutt mot Charlton, men slapp inn vinnermålet på overtid.

Claus Jensen rev amerikaneren ut av lykkerusen med et volleyskudd som Friedel fikk hånden på, men bare greide å hjelpe inn i eget nett.

Martin Andresen fikk heller ikke denne gang sin debut for Blackburn. Han var blant reservene, men manager Graeme Souness sendte ham aldri innpå The Valley. Dermed fikk han bevitne dramatikken fra sidelinja.

Charlton ledet 2-1 da Friedel i siste minutt gikk fram på et hjørnespark. Da hjemmeforsvaret ikke greide å klarere, scoret han fra kloss hold og trodde han hadde gitt laget sitt poeng.

Men Jensen ville det annerledes, og med seieren henger Charlton med i kampen om fjerdeplassen som gir mesterligakvalifisering.

Blackburn begynner å kjenne den iskalde pusten fra lagene i nedrykksstriden. Laget ble lørdag passert av Manchester City, som tok sin første seier på 15 seriekamper med 3-1 borte mot Bolton. Robbie Fowler scoret to av målene.

Nå har Blackburn bare fem lag bak seg.

(NTB)