Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Friedel går i strupen på Barthez etter Lloris-støtte

- Uvitenhet, respektløst og langt over streken.

LANDSMENN: Frankrikes keepertrener Fabien Barthez skjønner ingenting av at ikke landslagskeeper Hugo Lloris ikke gikk rett inn i Tottenham-laget. Foto: SCANPIX/REUTERS/Charles Platiau
LANDSMENN: Frankrikes keepertrener Fabien Barthez skjønner ingenting av at ikke landslagskeeper Hugo Lloris ikke gikk rett inn i Tottenham-laget. Foto: SCANPIX/REUTERS/Charles Platiau Vis mer

(Dagbladet): Hugo Lloris holdt nullen i en god kamp for Tottenham mot Lazio i går kveld, men det er fortsatt ikke gitt at den innkjøpte landslagskeeperen danker ut Brad Friedel i helgas møte med QPR.

Manager André Villas-Boas valgte nemlig å fortsette med veteranen mellom stengene etter en god sesongåpning, noe Lloris og flere i Frankrike tilsynelatende reagerte med forbauselse på.

Portugiseren har til og med måttet tåle kritikk for måten han håndterte situasjonen, til tross for Friedels gode prestasjoner underveis.

En av dem som ikke skjønner valget er Frankrikes keepertrenerassistent Fabien Barthez.

Uforståelig
- Lloris er en av de fem beste keeperne i verden, sier den tidligere Manchester United-målvakten til Le Parisien, gjengitt av Talksport.

- Han er raskere enn Friedel, han har bedre spenst, og er veldig sterk mentalt. Det som skjer nå er uforståelig, men jeg er ikke bekymret. Han kommer til å bli en grunnpilar i klubben. Hugo er rolig og jobber hardt, Tottenham vil ikke la ham sitte på benken lenge, fortsetter Barthez.

Sint Friedel
Nå svarer Brad Friedel med sinne via sin Twitter-konto.

- Så akkurat hva Barthez sa. Vanligvis kommenterer jeg ikke sånn dritt, men når jeg ikke blir vist respekt av noen jeg ikke respekterer, så må jeg det, skriver amerikaneren.

- Barthez viste uvitenhet, respektløshet og det var langt over streken å nevne navnet mitt på den måten, mener Friedel.

41-årige Friedel er den eldste spilleren som noen gang har vært på banen for Tottenham, og har startet 308 kamper på rad i Premier League.

25-årige Hugo Lloris kom til Tottenham på overgangsvinduets siste dag for rundt 15 millioner euro.

GANSKE MORSK: Brad Friedel er ikke imponert over Barthez' uttalelser. Foto: SCANPIX/REUTERS/Eddie Keogh
GANSKE MORSK: Brad Friedel er ikke imponert over Barthez' uttalelser. Foto: SCANPIX/REUTERS/Eddie Keogh Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media