HAR STÅTT 310 KAMPER PÅ RAD I PREMIER LEAGUE: Sist helg voktet Brad Friedel målet for Tottenham i 3-2-seieren på Old Trafford. I dag vrakes han til fordel for Hugo Lloris. Samtidig ryker også 41-åringens superrekke - han har stått 310 kamper på rad i Premier League siden mai 2004. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES
HAR STÅTT 310 KAMPER PÅ RAD I PREMIER LEAGUE: Sist helg voktet Brad Friedel målet for Tottenham i 3-2-seieren på Old Trafford. I dag vrakes han til fordel for Hugo Lloris. Samtidig ryker også 41-åringens superrekke - han har stått 310 kamper på rad i Premier League siden mai 2004. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATESVis mer

Friedels uslåelige rekke ryker etter drøye åtte år

Superveteranen vrakes av Villas Boas.

(Dagbladet): I mai 2004 gikk Brad Friedel (41) glipp av en Premier League-kamp mens han spilte i Blackburn.

Siden har han spilt hver eneste kamp i den engelske toppdivisjonen, enten arbeidsgiveren har vært Blackburn, Aston Villa eller Tottenham.

Ifølge Infostrada dreier seg om 310 kamper på rad - en prestasjon det vil være nær umulig å overgå.

Men i dag ryker den utrolige rekka. Andre Villas-Boas har vraket 41-åringen fra kampen mot Aston Villa på White Hart Lane, til fordel for den franske landslagskeepern Hugo Lloris.

Det til tross for at Friedel ikke har spilt seg ut - i forrige runde sto han en god kamp da Manchester United ble slått 3-2 på Old Trafford.