Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Friedels uslåelige rekke ryker etter drøye åtte år

Superveteranen vrakes av Villas Boas.

HAR STÅTT 310 KAMPER PÅ RAD I PREMIER LEAGUE: Sist helg voktet Brad Friedel målet for Tottenham i 3-2-seieren på Old Trafford. I dag vrakes han til fordel for Hugo Lloris. Samtidig ryker også 41-åringens superrekke - han har stått 310 kamper på rad i Premier League siden mai 2004. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES
HAR STÅTT 310 KAMPER PÅ RAD I PREMIER LEAGUE: Sist helg voktet Brad Friedel målet for Tottenham i 3-2-seieren på Old Trafford. I dag vrakes han til fordel for Hugo Lloris. Samtidig ryker også 41-åringens superrekke - han har stått 310 kamper på rad i Premier League siden mai 2004. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES Vis mer

(Dagbladet): I mai 2004 gikk Brad Friedel (41) glipp av en Premier League-kamp mens han spilte i Blackburn.

Siden har han spilt hver eneste kamp i den engelske toppdivisjonen, enten arbeidsgiveren har vært Blackburn, Aston Villa eller Tottenham.

Ifølge Infostrada dreier seg om 310 kamper på rad - en prestasjon det vil være nær umulig å overgå.

Men i dag ryker den utrolige rekka. Andre Villas-Boas har vraket 41-åringen fra kampen mot Aston Villa på White Hart Lane, til fordel for den franske landslagskeepern Hugo Lloris.

Det til tross for at Friedel ikke har spilt seg ut - i forrige runde sto han en god kamp da Manchester United ble slått 3-2 på Old Trafford.