Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Friend: - Jeg var rusten

Misset kjempesjanse.

Kampen minutt for minutt.

(Dagbladet.no): Odd Grenland - Molde 0-0.

Molde har aldri vunnet borte mot Odd Grenland i Tippeligaen. Tross i at de var spillemessig underlenge, hadde de den klart største muligheten til å ta alle poengene.

Etter 63 minutter ble Rob Friend spilt gjennom. Canadieren hadde meget god tid til å sikte inn avslutninga, men Rune Jarstein i Odd-målet reddet glimrende.

Friend fikk aldri ordentlig kontroll på ballen, og Jarstein fikk taklet ballen ut med føttene. I sluttminuttene hadde også spissmakker Madiou Konate en kjempemulighet til å stjele tre poeng, men headinga fra kort hold gikk rett på Jarstein.

Jarstein best

Rune Jarstein ble, helt fortjent, kåret til banens beste av hjemmejuryen. Unggutten reddet poenget da forsvaret slurvet. Somen A. Tchoyi var meget god i første omgang, og viste flere ganger hvilken eminent teknikk han innehar. Etter hvilen sluknet afrikaneren, og ble bortimot usynlig. Espen Ruud var frisk og god gjennom hele kampen, og hadde flere farlige innlegg og dødballer. Dessverre for Odd var det aldri noen til å omsette dem.

Kjedelig

MISSET: Madiou Konate kunne blitt matchvinner mot slutten, men bommet med avslutninga. Foto: Scanpix
MISSET: Madiou Konate kunne blitt matchvinner mot slutten, men bommet med avslutninga. Foto: Scanpix Vis mer

Bortsett fra Moldes to var det bare en sjanse til i kampen. Etter fem minutter vant Ruud en hodeduell med Øyvind Gjerde, men headinga gikk noen centimetre utenfor.

Kampen generelt var preget av mange lange baller, og lite finspill. Odd prøvde til tider med noen gode kombinasjoner, men var litt for upresise i pasningsspillet.

Nilsson vant

Mange hadde på forhånd spådd en spennende duell mellom Odd-stopper Per Nilsson, og Molde-spiss Rob Friend. Den bataljen var det førstnevnte som gikk seirende ut av.

- Jeg følte jeg hadde god kontroll på han, sa svensken, som ønsker å spille for sitt land i VM, til TV2 nettavisen.

- Om jeg får sjansen til å vise meg i noen av treningskampene før VM , håper jeg det kan gi meg en billett.

Rob Friend var også misfornøyd etter kampen

- Nilsson var meget god. Selv var jeg rusten og det var lite som fungerte.

Hvem mener du fortjente seiren i Skien?

BB: Rune Jarstein var banens beste i Skien.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media