Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Friidretten skal bruke 14 millioner i 2010

Rekordstort budsjett.

SATSER STORT: Norges friidrettsforbund har fått mer penger til neste år og håper flere nordmenn vil gjøre suksess, som Andreas Thorkildsen. 
Foto: Lise Åserud / SCANPIX
SATSER STORT: Norges friidrettsforbund har fått mer penger til neste år og håper flere nordmenn vil gjøre suksess, som Andreas Thorkildsen. Foto: Lise Åserud / SCANPIX Vis mer

|||Norges Fri-idrettsforbund satser friskt neste år. Forbundet har et budsjett på 14 millioner kroner.

I fjor hadde friidrettsforbundet opprinnelig et budsjett på 10,5 millioner kroner, men som økte til 11 millioner fordi flere utøvere enn antatt kvalifiserte seg til mesterskapene. Neste år blir budsjettet større.

- Vi har fått kappgjengerne inn i friidrettsforbundet, og vi får betydelig større utgifter i 2010, så det gjorde godt å få noen ekstra millioner, sier sportssjef Ronny Nilsen til Aftenposten.

De to største mesterskapene neste sesong er innendørs-VM i Doha 12.-14. mars og EM i Barcelona 27. juli til 1. august. Nilsen håper på minst 40 utøvere i den norske EM-troppen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media