Friidrettsforbundet møter Moen

Nyvalgt visepresident i friidrettsforbundet Svein Arne Hansen møter Geir Moen i morgen for å løse sponsorkonflikten med utøverne.

- Jeg har et godt håp om at denne saken skal la seg løse i løpet av ikke så altfor lang tid, sier Svein Arne Hansen til NTB.

Han bekrefter han skal i et møte med Geir Moen i morgen, og at saken som har herjet forbundet i flere måneder kommer til å bli diskutert.

De aktives organisasjon har tidligere varslet at de vil skrive under avtalen for ett år, og deretter ta opp saken på nytt.

- Vi er fortsatt innstilt på å finne en løsning, og vi kommer til å ta et initiativ overfor disse utøverne. Forbundet ønsker nok en gang å se på alle muligheter, men klubbene må også inn i denne prosessen, for det er tross alt klubbene som sitter med rettighetene, sier generalsekretær Anne-Karin Kolstad i Norges Fri-idrettsforbund.

Det er de to sprinterne Geir Moen og John Ertzgaard samt langdistanseløperne Marius Bakken og Jim Svenøy som ikke har skrevet under på de nye kontraktene til forbundet.

(NTB/Dagbladet.no)