Friidrettslegende dementerte egen død

- Jeg er fortsatt i live!

EN AV TIDENES BESTE: Daley Thompson blir sett på som en av tidenes beste tikamputøvere. Foto: Andy Hooper/ANL/REX/NTB Scanpix
EN AV TIDENES BESTE: Daley Thompson blir sett på som en av tidenes beste tikamputøvere. Foto: Andy Hooper/ANL/REX/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det hender fra tid til annen at kjendiser føler seg tvunget til å dementere rykter om egen død. Ofte dukker det opp slike falske rykter, som spres som vinden i sosiale medier.

Daley Thompson (61) er en tidligere tikamputøver som blant annet vant to OL-gull, ett VM-gull og satte fire verdensrekorder. Han var også ubeseiret gjennom en periode på åtte år fra 1979.

Briten lever i beste velgående i London, men tirsdag sto det skrevet på Wikipedia at Thompson hadde mistet livet som følge av leddgikt.

Hovedpersonen selv fikk med seg det som sto skrevet, og følte en trang til å fortelle omverden at det ikke stemte.

«For ordens skyld og til tross for at Wikipedia annonserer at jeg er død, jeg er fortsatt i live! Det er ikke vits å prøve å kontakte meg via et medium eller et ouija-brett», skriver Thompson på sin Facebook-profil.

Flere har kommentert utspillet til Thompson, og mange er lettet over at det bare var et rykte, mens andre er irriterte for at det spres falske nyheter.

Wikipedia er en kilde til opplysninger, men siden det er brukerstyrt, er det ikke alltid at opplysningene er korrekte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer