Friidrettsprofil i alvorlig ulykke

Den svenske stavhopperen Michaela Meijer (27) var involvert i bilulykke tirsdag kveld. Onsdag morgen ble hun skrevet ut av sykehuset.

I ULYKKE: Michaela Meijer. Foto: NTB
I ULYKKE: Michaela Meijer. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stavhopper Michaela Meijer og de to trenerne Yannick Tregaro og Gustaf Hultgren var tirsdag kveld involvert i en voldsom trafikkulykke, skriver Aftonbladet.

De tre var på vei hjem fra Karlstad GP da en minibuss krasjet med en lastebil. De tre ble fraktet i ambulanse til sykehuset i Karlstad.

- Det er litt uklart hva som skjedde, men de ble påkjørt og minibussen veltet, sier den svenske friidrettssjefen Karin Torneklint til Aftonbladet.

Det skal etter forholdene ha gått bra for stavhopperen Michaela Meijer og treneren Yannick Tregaro. De er på vei hjem etter en natt på sykehuset.

Gustaf Hultgren blir fortsatt behandlet for det Aftonbladet beskriver som alvorlige skader.

- Tilstanden er stabil. Jeg har vært i SMS-kontakt med ham, men han skal opereres i dag. Behandlingen kommer til å ta tid, forteller Torneklint.

Meijer kjemper for en plass til OL i Tokyo, men Torneklint sier at det er for tidlig å si om ulykken spolerer mesterskapet.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer