Friidrettsstjerne med til VM - kun to måneder etter å ha født

Har vist god form.

TIL VM: Den engelske friidrettsstjerna Jessica Ennis-Hill har ikke ligget på latsiden etter at hun fødte sen sønn for to måneder siden. Om under én måned deltar hun i VM i Bejing. Foto:AFP PHOTO / GLYN KIRK / NTB Scanpix
TIL VM: Den engelske friidrettsstjerna Jessica Ennis-Hill har ikke ligget på latsiden etter at hun fødte sen sønn for to måneder siden. Om under én måned deltar hun i VM i Bejing. Foto:AFP PHOTO / GLYN KIRK / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den britiske friidrettsstjernen Jessica Ennis-Hill (29) ble tirsdag tatt ut til VM, kun to måneder etter at hun fødte en sønn.

Ennis-Hill var tirsdag blant de 62 britiske utøverne som ble tatt ut til VM i Beijing i august.

- Jeg har sammen med treeneren min bestemt meg for å være med i VM, skrev hun på Twitter.

Ennis-Hill tok gull i sjukamp under OL i London i 2012. I VM har hun gull fra 2009 og sølv i 2011 som høydepunkter.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

Etter fødselen har hun vist god form. Sist helg noterte hun seg for sine beste resultater siden OL i tre av de sju øvelsene.

Også langdistansestjernen Mo Farah er med i troppen. Han har vært mistenkeliggjort den siste tiden etter dopingpåstander mot trener Alberto Salazar. Farah selv har gjentatte ganger sagt at han er ren.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer