Jessica Diggins takler ikke kroppskontakt etter målgang

Friker ut ved kroppskontakt: - Slutt! Ikke rør henne

Ingen får lov til å røre Jessica Diggins de første 30 sekundene etter målgang. Om noen kommer bort, vil Diggins' lagkamerater stoppe vedkommende. Overfor Dagbladet innrømmer imidlertid Kikkan Randall at hun brøt regelen én gang.

IKKE GJØR DETTE: Heidi Weng gir her Jessica Diggins et klapp skuldra etter 3. plass i Tour de Ski sammenlagt, naturligvis i beste hensikt, men Diggins har gitt streng beskjed om at hun ikke tåler kroppskontakt før 30 sekunder etter målgang. Foto: Bildbyrån
IKKE GJØR DETTE: Heidi Weng gir her Jessica Diggins et klapp skuldra etter 3. plass i Tour de Ski sammenlagt, naturligvis i beste hensikt, men Diggins har gitt streng beskjed om at hun ikke tåler kroppskontakt før 30 sekunder etter målgang. Foto: Bildbyrån Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hvis Heidi Weng og Ingvild Flugstad Østberg gjør som på bildet ovenfor - her etter målgang i Alpe Cermis-bakken i Tour de Ski i januar - vil det utløse svært spesielle reaksjoner fra Jessica Diggins og hennes lagkamerater.

- Slutt! Ikke rør henne, roper Diggins lagkamerater.

- Sorry, hun har denne greia... Bare ikke rør henne...

Diggins åpner opp om hyperventilering og panikkanfallene hun sliter med på sin egen blogg. Lagkompisene hennes er som livvakter etter målgang. Ingen får berøre 27-åringen.

- Jeg beundrer og elsker mine lagkamerater for at de beskytter meg og min spesielle måte å kjempe mot panikkanfall på, skriver den amerikanske langrennsstjerna.

Har fått streng beskjed

Til Dagbladet bekrefter Kikkan Randall at de ikke får røre Diggins rett etter målgang og må beskytte henne mot eventuelle gratulasjoner fra konkurrenter.

Randall er pioneren i amerikansk langrenn og var verdens beste langrennssprinter fra rundt 2011 til 2014, før Diggins overtok rollen som USAs beste langrennsløper.

Diggins og Randall vant sammen gull på lagsprinten i VM i 2013 og seinest i OL i Pyeongchang tidligere i år. Det har gitt mange spesielle øyeblikk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer