Frikjent etter å ha knust mobilen til en fan

Påtalemyndigheten i Florida har frikjent Conor McGregor.

FRIKJENT: MMA-stjerna Conor McGregor er nå frikjent etter å ha havnet i trøbbel med en fan. Foto: REUTERS / Jeenah Moon / File Photo / NTB Scanpix
FRIKJENT: MMA-stjerna Conor McGregor er nå frikjent etter å ha havnet i trøbbel med en fan. Foto: REUTERS / Jeenah Moon / File Photo / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Conor McGregor var i trøbbel etter han først slo mobiltelefonen ut fra en mann som ville ta bilde av MMA-utøveren i Florida. Etter at mobilen gikk i bakken trampet han på mobilen, som skal ha kosta rundt 7000, flere ganger.

Nå melder blant annet BBC at anklagene mot iren er henlagt, og at han altså ikke får straff. Grunnen skal være at den fornærmede hadde reist utenlands fra Florida, og at han ikke ville reise tilbake for å følge opp saken.

- Offeret for gjerningen vil ikke returnere til USA, og fortsette denne saken, sa aktor i saken Khalil Madani i retten i Miami på mandag.

Likevel skal McGregor ha gjort opp for seg til offeret i etterkant, så det kan nok være noe av grunnen.

CCTV sin kameraer viser video av hendelsen, der det er tydelig dårlig stemning når McGregor er på vei ut fra et luksushotell i Florida.

På denne tiden forberedte han seg til en retur i buret etter at han tapte mot Khabib Nurmagomedov i 2018.

Dette er ikke første gangen at McGregor har slitt med å holde seg på rett side av loven. Han har tidligere blitt dømt til sinnemestring etter at han angrep en buss med flere MMA-utøvere - blant annet Khabib.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer