Frisk: - Chelsea har krenket meg

Svensken snakker ut.

Foran kveldens storkamp på Nou Camp mellom Barcelona og Chelsea letter den tidligere stordommer Anders Frisk på sløret. I en dokumenter som sendes på engelske ITV1, snakker han ut turbulensen etter fjorårets kamp mellom de to gigantene.

Svensken viste ut Didier Drogba i den første kampen - og ble også beskyldt av José Mourinho for å ha hatt besøk av Barca-trener Frank Rijkaard i pausen.

Bensin på bålet

Mourinho fikk to kampers karantene som straff for uttalelsene, Chelsea fikk bot for å ha brakt sporten i vanry - og Frisk valgte å slutte etter å ha mottatt drapstrusler.

Også Terje Hauge mottok drapstrusler på diverse nettsteder etter han viste ut Asier del Horno for to uker siden, men nordmannen tok ikke truslene like alvorlig som Frisk.

I intervjuet med ITV, sier Frisk:

- Jeg møtte Rijkaard, vi tok hverandre i hånda, og det ble masse bråk i spillertunnellen. Representanter fra Chelsea likte ikke å se at jeg snakket med Rikjaard. Det var som å helle bensin på bålet, sier Frisk.

Han vil ikke gå spesifikt inn på drapstruslene, men kritiserer både personen som framsatte dem og Chelsea.

KRENKET: I en dokumenter som sendes på ITV i kveld sier Anders Frisk at han føler seg krenket av Chelsea. Foto: REUTERS
KRENKET: I en dokumenter som sendes på ITV i kveld sier Anders Frisk at han føler seg krenket av Chelsea. Foto: REUTERS Vis mer

Ikke redd lenger

- Jeg synes han som sendte dem krenket min integritet - og det gjorde folk fra Chelsea også.

Han legger ikke skjul på at mailen ble en avgjørende faktor for at han valgte å gi seg.

- Den var viktig for avgjørelsen min, det er ikke sikkert den ville vært det for andre. Men jeg bestemte meg for å sette en stopper for det. Nok var nok. Følelsen jeg har i dag, at jeg slipper å bekymre meg for slike ting, er bra for meg, sier Frisk.