Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sluttspill i ishockey:

Frisk Asker legger inn protest etter videodrama

Tap mot Storhamar.

Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Vis mer

Frisk Asker trodde de hadde forlenget NM-semifinaleserien mot Storhamar med overtidsscoring, men dommerne annullerte målet. Nå legger Frisk inn protest.

Det bekrefter den tapende semifinalisten på sin hjemmeside natt til lørdag.

Frisk Asker hadde kniven på strupen i den femte semifinalen mot serievinner Storhamar, men ordnet forlengning med et sent 2-2-mål. I fjerde periode fikk også TJ Foster høre nettsus, men etter å ha sett situasjonen på video valgte dommerne å annullere scoringen. De mente Foster brukte hansken til å styre pucken i mål.

– Vi synes avgjørelsen er helt feil, og hvis dommerne skal bruke video så skal de kunne motbevise den avgjørelsen som er tatt på isen. Og med mindre de sitter på andre tv-bilder enn det vi har sett, så mener vi at avgjørelsen som sagt er helt feil og ser på det som en skandale, sier leder i Frisk Askers sportskomité, Nicolay Sørensen, til eget nettsted.

Etter å ha entret isen igjen var det Storhamar som fikk det avgjørende målet. Storhamar gikk dermed videre til NM-finale mot Lillehammer, mens Frisk Asker må ta ferie.

– Det er trist at dommerne skal gå inn og avgjøre en semifinale på den måten, avsluttet Sørensen.

Norges Hockeyforbund bekrefter at de er varslet om en mulig protest.

– Vi har foreløpig ikke mottatt noen protest, men har blitt varslet om mulig protest, samt selv registrert saken de la ut på sin hjemmeside. Ut over det har vi ingen kommentarer, sier organisasjonssjef i forbundet, Kristoffer Holm, til NTB.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling