Frisk Askers anke ble avvist

Blir ikke hørt.

Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Frisk Asker anket Norges Ishockeyforbunds avslag av klubbens protest, men søndag ble også anken avvist. Drømmen om NM-finale er dermed borte for godt.

Det bekrefter Frisk Askers semifinalemotstander, Storhamar, på sitt nettsted. Storhamar skal spille mot Lillehammer i NM-finalen.

Frisk Askers anke ble sendt Norges Ishockeyforbund etter at klubben egentlig hadde bestemt seg for at nok var nok etter at protesten ble avslått tidligere lørdag. Anken ble sendt inn skriftlig søndag morgen.

Lørdag besluttet ishockeyforbundet å avslå Frisks protest. Det skjedde under et døgn etter at Storhamar sikret seg retten til å møte Lillehammer finalen. Hedmarkingene vant 4-1 sammenlagt etter fredagens 3-2-seier. Vinnermålet kom i «sudden death».

Annullerte scoring

Frisk Asker hadde pucken i mål tidligere i forlengningen. Da trodde gjestene at de hadde forlenget semifinaleserien med ytterligere en kamp, men dommerne annullerte scoringen etter å ha sett episoden på video.

Natt til lørdag opplyste Frisk at klubben hadde lagt inn protest. NIHF behandlet den samme dag og fant ingen grunn til å ta protesten til følge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer