Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Frisk feiret seriegullet - men må vente til torsdag

Var for tidlig ute med jubelen.

Etter dagens kamper er det klart at Frisk-Asker sikrer seriemesterskapet i ishockey med poeng hjemme mot Comet i den siste serierunden torsdag.

Men allerede i kveld feiret Frisk-spillerne og -fansen seriegullet - som de trodde de hadde vunnet. Spillerne stilte sågar opp til seiersintervju hos NRK.

- Vi hadde med 200 fantastiske fans som kanskje ville ta gullet litt på forskudd. Noen av spillerne lot seg lure av, og feiret litt for tidlig, men jeg har vært med for lenge til å la meg lure. Jeg ventet til jeg fikk bekreftelsen, sier trener Sune Bergman til Dagbladet.

Topplagene vant

For, i nest siste runde søndag vant de tre topplagene sine kamper, og dermed lever spenningen videre.

Vålerenga vant 5-2 hjemme mot Stavanger, Sparta 6-4 borte mot Comet, mens Frisk-Asker avgjorde med 3-1 i Kristins Hall mot Lillehammer.

To mål av Ferdinand Stensund i siste periode avgjorde da Frisk tok poengene som gjør at seriegullet er snublende nær.

Tre poeng foran

IKKE VINNERE ENNÅ: Men Mats Zuccarello Aasen og de andre Frisk-Asker-spillerne kan bli seriemestere på torsdag. Foto: MORTEN HOLM/SCANPIX
IKKE VINNERE ENNÅ: Men Mats Zuccarello Aasen og de andre Frisk-Asker-spillerne kan bli seriemestere på torsdag. Foto: MORTEN HOLM/SCANPIX Vis mer

Kampen var spennende helt til det tredje målet ble satt inn i tomt bur 24 sekunder før slutt.

Etter 43 serierunder har Frisk Asker 90 poeng, og er tre poeng foran Vålerenga og Sparta.

I den siste serierunden har Frisk-Asker hjemmekamp mot Comet. Også Sparta spiller på egen is mot Furuset, mens Vålerenga må til Hamar OL-amfi og møte Storhamar.

(Dagbladet/NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media