Frisk Flo trener med Leeds igjen

Også norsk interesse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Toré Andre Flo ble fristilt av Leeds da klubben rykket ned i League One i vår. Siden har både bror Jostein og agent Gunnar Martin Kjenner antydet at 34-åringen vil skrive en ny kontrakt med laget fra Elland Road.

Tore Andre Flo

Født: 15. juni 1973

Klubb: Ingen (Leeds fram til i vår)

Posisjon: Spiss

Tidligere klubber: Stryn, Sogndal, Tromsø, Brann, Chelsea, Rangers, Sunderland, Siena, Vålerenga og Leeds.

Mandag startet Flo sesongoppkjøringen sammen med nettopp sine gamle Leeds-kamerater, men fortsatt uten kontrakt.

- Det går veldig bra med Tore André Flo, han trener med Leeds, sier agent Gunnar Martin Kjenner til Dagbladet.no.

- Han er helt frisk etter fotbruddet?

- Han har ikke smerter i hvert fall.

- Får han betalt av Leeds?

- Nei, han får ikke det. Han har jo ikke kontrakt.

Stående tilbud

Agenten forteller at Flo har fått beskjed av manager Dennis Wise at han er sterkt ønsket også neste sesong. Problemet er at Leeds fortsatt er under administrasjon, ett stort skattekrav har forsinket gjeldsavskrivelsen.

Flere investorer har tatt om kampen med styreformann Ken Bates om kontrollen over den gamle storklubben. En avklaring som var ventet i går, kom aldri.

Derfor aner ikke agenten om Flo blir Leeds-spiller igjen.

- Han hadde et tilbud stående fra Wise, men nå avventer Tore André litt hva som skjer i klubben. Blir det en annen eier enn Bates, kan det bli endringer også sportslig, sier Kjenner.

Tilbake til Norge?

Kjenner vil ikke gå ut med Flos alternativer til en Leeds-kontrakt, annet enn at nordmannen kommer til å forsette å spille fotball.

Flo har tidligere tatt på seg trøyer for norske, skotske, engelske og italienske lag siden starten som fulltids fotballspiller i Sogndal i 1994.

- Det er England, det er andre land og det er Norge. Jeg har fått noen forespørsler fra klubber som har bedt om å bli holdt orientert, sier agenten.

VENTER PÅ AVKLARING: Tore André Flo trener med Leeds, men også klubber i Norge har signalisert interesse for spissveteranen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer